2777
2789
عنوان

در رابطه با تنایج کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی استعداد ترین ادم دنیام با تلاش نتیجه میگیره 🙂🙃

من اصلا موافق این حرف نیستم به هبچ وجه

ولی بچه هایی با استعداد متوسط و تلاش خوب و پشتمار به شرط تداوم و استمرار میتونن نتایج خوبی بگیرن

بچه های باهوش هم با تلاش کمتر  ولی اون استمراره همیسه باید باشه 

بچه های خیلی خیلی باهوش ک من رتبه دو کنکور دهه 60 (متولد 40 هستن) رو میشناسم بدون اضافه کاری این رتبه رو اورده

کم هوش ها هم با تلاش های زیاد ممکنه به جاهایی برسن

سلام وقتتون بخير در مورد دانشگاه ها و اساميشون حتما بايد از كسى ك تجربه دارن بپرسيم يا سرچ كنيم ك ...

سرچ هم خوبه 

اما ی سری چیزا رو بازم بیشتر از سرچ نیازه

بنظرم شهرهاییو ک نمی‌شناسیو زیاد فاصله داره باهاتون رو نرین

وقتی پشت سرم تاپیک میزنین خودمو هم تگ کنین  من گفته بودم کسی ک تلاش کرده و واقع بینه و درست ...

اینو کاملا مخالفم اونی. که بعد از چهار سال پزشکی قبول میشه 

اومدم ازتون مشاوره بگیرم با این حرفتون دیگه نان و دوغ تون قطع کردید همچین حرفی بی منطقه😐

من اصلا موافق این حرف نیستم به هبچ وجه ولی بچه هایی با استعداد متوسط و تلاش خوب و پشتمار به شرط تدا ...

من میخوام یه کاری یاد بگیرم سه بار تلاش کردم خوب نشد ینی من بی استعدادم و نباید وقتمو تلف کنم؟

احیانا نباید اشتباهمو پیدا کنم و بیشتر تلاش کنم؟

با این فرضیه که تو هر کاری موفق نشدی بی استعدادی ! هیچ ادمی به جایی نمیرسع 

کم هوش؟ خخخخ

اینو کاملا مخالفم اونی. که بعد از چهار سال پزشکی قبول میشه  اومدم ازتون مشاوره بگیرم با این حر ...

نان و دوغ

؟ 😂😐

عزیزم بعد از 4 سال وقت و تلاش طاقت فرسا پزشکی ی دانشگاه  درجه 2 رو آوردن چ لذتی داره؟ 

این فرد بعد تو دانشگا چن سال هم درجا میزنه  پزشکیو ک بقبه 6 ساله تموم میکنن 12ساله تموم میکنه

بعدش برنده هست اما موفق نه! 

من ک همچین زندگیو نمیپسندم حالا بقیه رو نمیدونم

من میخوام یه کاری یاد بگیرم سه بار تلاش کردم خوب نشد ینی من بی استعدادم و نباید وقتمو تلف کنم؟ احیا ...

میل خودتونه! 

من خودم از 5سالگی ژیمناستیک میرفتم بدن خیلی خشکی دارم

هیچوقت نتوستم پیچ رو برم

اما دوستم هفته اول بدون کمتر تلاشی 180 درجه باز کرد نشست

مث فنر نرمه انگار استخون نداره

من تو جودو موفقم 

نان و دوغ ؟ 😂😐 عزیزم بعد از 4 سال وقت و تلاش طاقت فرسا پزشکی ی دانشگاه  درجه 2 رو آوردن چ ل ...

هدف هر وقت برسی دیر نیست بالاخره 

من خودم طرفو می شناسم دو سال اول اصلا مشکل خانوادگی داشت سال سوم که مشکل حل شد کنکور داد موفقم شد الان شما می فرمایید ایشون بی استعداده ب نظر من کنکور هیچ ربطی ببه استعداد نداره

بهترین منبع انتخاب شب و روز خوندن با علاقه توکل ب الله ببینم کی موفق نمیشه اخه

میل خودتونه!  من خودم از 5سالگی ژیمناستیک میرفتم بدن خیلی خشکی دارم هیچوقت نتوستم پیچ رو ب ...

خب علاقه داشتی؟ ببین یکی ارزوش پزشکیه هدفش فکر و ذکرش تمام دنیاش تو تمام تخیلاتش دکتر بودع 

با این حرف شما که بی استعدادی سقف ارزوهاش نابود میشه 

انقدر رو ادما برچسب نزنین تروخدا

هدف هر وقت برسی دیر نیست بالاخره  من خودم طرفو می شناسم دو سال اول اصلا مشکل خانوادگی داشت سال ...

عزیزم من خودم راجب شرایط خانوادگی هم گفتم و منکرش نیستم 

اما از هر هزار نفر ی نفر اگر مشکل خانوادگی داشته رفع میشه! 

خیلی چیزا رو زندگی و دنیا به  ادما تحمیل میکنه و خیلی وقت ها هم قابل تغییر نیست

خب علاقه داشتی؟ ببین یکی ارزوش پزشکیه هدفش فکر و ذکرش تمام دنیاش تو تمام تخیلاتش دکتر بودع  با ...

بله علاقه داشتم بزرگترین رویام بود! 

متاسفم نمیدونم چی بگم ولی حرفایی که گفتم واقعیته 

آدما به آرزوهاشون نمیرسن بلکه ب اهدافشون میرسن

هدف هم باید بر طبق واقعیت و با اگاهی چیده بشه با در نظر گرفتن احتمالات 

عزیزم من خودم راجب شرایط خانوادگی هم گفتم و منکرش نیستم  اما از هر هزار نفر ی نفر اگر مشکل خان ...

بحث اینجا مشکل خانوادگی نیست شما یه حکم کلی گفتید یکی که دو سال کنکور داده دیگه بی استعداده هزاران هزار دلیل رد هست که اینو رد کنه بعد افرادی که این فرمایش شما را می بینند چند برابر تو قعر نا امیدی غرق می شوند به هر چیزی حتی یه شی بی حس انرژی بدی انگیزش بدی حرکت می کنه چ برسه ب اشرف مخلوقات 

بازم موفق باشی مشاور 

وقتی پشت سرم تاپیک میزنین خودمو هم تگ کنین  من گفته بودم کسی ک تلاش کرده و واقع بینه و درست ...

😐😐😐 یکی از از دوستام ۴ بار کنکور داد تا پزشکی قبول شد این چه حرفیه

* کاش میشد سر تموم این سخنرانهای انگیزشی رو کرد زیر آب ، بعد در حالیکه دارن "خفه" میشن بهشون گفت : فقط مثبت فکر کن ...*