2777
2789

سلام خانوما اول بزارید قضیه تعریف کنم من یه دوستی دارم که تاحالا سه بار مهمونش کردم یه بار بیرون دوباره خونمون آخرین بار هم اومده بود برای تولدم منم دوسالی میشه که دعوت نکرده خونش یعنی تاالان من همش صداش میکردم بعدش من دوروز پیش بهش پیام دادم گفتم میخوام برای تولد بیام خونتون ولی اشاره ای نکردم که ناهار میام منتظر بودم خودش یه تعارف بزنه حالا موقع حرف زدن من حس کردم مایل نیست من برم چون وقتی من دو روز پیش بهش خبر دادم میام اونم فرداش تعارف کرد گفت ناهار بیا حالا آخرسر شد که ناهار برم ولی احساس میکنم تو عمل انجام شده مونده میخوام بدونم حسم درسته یانه 🤔

خداروشکر منم مامان شدم انشاالله قسمت همه منتظرا  

بزار

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شات پلیز

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

وقتی گذاشت یکی لایکم کنه

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

خب شاید شرایطشو نداره

من خودم خونه رفیقم رفتم ولی اونا نیومدن چون شرایطم فرق داره حوصله ندارم البته برا ناهار ن عصر رفتم برگشتم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 
شاید از نظر مالی توی شرایط خوبی نیست؟؟  بنظرم نیاید اصرار میکردی

اصرار نکردم اولش ازش پرسیدم خونه هستی بیام یانه میتونست بگه نه

نمیدونم چی تو ذهنشه و شرایط زندگیش چطوریه که بخوام قضاوتش کنم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
خب شاید شرایطشو نداره من خودم خونه رفیقم رفتم ولی اونا نیومدن چون شرایطم فرق داره حوصله ندارم البته ...

خوب ازش پرسیدم خونه هستی یانه میتونست بگه نه 

برو راحت راحت ، نوش جونت 😁 

وووی ازاین آدمها که موقع خوردن پاین ولی موقع مهمونی گرفتن غیب میشن بدم میاد 😐

خب عزیزمن اگر شرایط زندگیتون اوکی نیست که بخواهی مهمونی رو پس بدی مگه مجبوری بری هعی مهمونی بقیه 😐😐

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
نمیدونم چی تو ذهنشه و شرایط زندگیش چطوریه که بخوام قضاوتش کنم

من نمیخوام قضاوتش کنید میخوام بدونم حسم درسته یانه

نه منظوری نداشته بنظرم خوب برخورد کرده که 

آخه اینکه گذاشت فردا تعارف زد اونم الکی زودقبول کرد گفتم نمیام😅