2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باشه قول دادم و اینکه کسی دیگه‌ای جز شما عکس منو نداره؟ 

همه اونایی که تو تاپیکت بودن دیدن دیگه عکستو دخترم

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
من و اون خانمه فقط داریم ولی شانس اوردی آدمای خوبی ایم و پخشش نمیکنیم به کسی هم نشون نمیدیدم در ضمن ...

و اینکه واقعا تونستی اون قرمزه رو پاک کنی میخوام بدونم چون که من عکسم رو سری پاک کردم میترسم کسی جز شما خط قرمز رو پاک. کرده باشه و داشته باشه میتونم تو خصوصی باهات حرف بزنم 

من و اون خانمه فقط داریم ولی شانس اوردی آدمای خوبی ایم و پخشش نمیکنیم به کسی هم نشون نمیدیدم در ضمن ...

منم دارم ولی بقول شما قول بده دختر خوبی باشه تو تاپیک بزرگترا و چیزایی که مناسب سنش نیست نره پخش نمیکنم سایت بچه های هم سنش متاسفانه زیاد داره میتونه بره با اونا دوست بشه ولی تو تاپیک بزرگترا نباید بره

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
منم دارم ولی بقول شما قول بده دختر خوبی باشه تو تاپیک بزرگترا و چیزایی که مناسب سنش نیست نره پخش نمی ...

خب کسی دیگه عکسم رو نداره؟ من لینک گذاشتم بعد سری لینک رو پاک کردم میترسم عکسی گرفته باشه 

بهت اطمینان میدم که کسی عکس بدون اون قرمزی هارو نداره البته جز من و چند نفر دیگه که نگران نباش  ...

نه همین طوری میخواستم راجب خودم و دلیل اینکه چرا اومدم اینجا بگم 

آره قول داد  چون میدونه که حتی اگه پیام نده میتونیم بفهمیم تو تاپیکای بد رفته یانه و اون موقع ...

بله حتی اگه پیامم نده تو تاپیکا کاملا میشه فهمید که تو چه تاپیکی رفته😉🙂