2777
2789
عنوان

آناتا جان بیا لطفا

166 بازدید | 16 پست

در مورد واکسن بگو. اول اینکه لازمه قرنطینه بشی چند روز؟ چجوری ثبت نام کردی

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالشونه؟

نمیدونم فکر میکنم اطراف 30

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺
@آناتا    

گلم من بیماری خودایمنی دارم

اینجا که تو تبریز زادگاه پدرم خونه داریم، بعضی روزا واکسن چند تا اضافه میاد. من مدارک پزشکیمو نشون دادم بهم گفتن اشکال نداره بزن زودتر

قرنطینه هم نیاز نداره منتها باید مراقب باشی و ماسک بزنی

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
گلم من بیماری خودایمنی دارم اینجا که تو تبریز زادگاه پدرم خونه داریم، بعضی روزا واکسن چند تا اضافه ...

ممنونم عزیزم. در مورد سینوفارم تحقیق کردی؟ تو خونه هم ماسک میزنی؟ یجا خوندم بخاطر اینکه کرونا ضعیف شده توی واکسن هست باید از بقیه خانواده دور بود. اینطوره؟ 

ممنونم عزیزم. در مورد سینوفارم تحقیق کردی؟ تو خونه هم ماسک میزنی؟ یجا خوندم بخاطر اینکه کرونا ضعیف ش ...

بله ماسک میزنم

نه تحقیق خاصی نکردم

هنوز یک ساعت نشده که واکسن زدم

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
بله ماسک میزنم نه تحقیق خاصی نکردم هنوز یک ساعت نشده که واکسن زدم

بی زحمت اگه میشه ازحالت چند روز دیگه تاپیک بزن صدام کن ممنون میشم. مبارک باشه