2777
2789

دوستان من هر وقت ورزش میکنم حال تهوع میگیرم ،بخدا از صبح بجز اب و میوه هم هیچ نخوردم ولی ورزش میکنم حالت تهوع میگیرم ،کسی میدونه چرا  راهنماییم کنه؟؟

عزیزم من هیچ کدوم اینا رو نخوندم

ولی فکر میکنم فشارتون میاد پایین که اینجوری میشین

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اِ؟؟ولی سرم گیج نمیخوره 

یبار اگر براتون ممکن بود همون موقع فشارتون و بگیرین

یا یک بطری آب عسل درست کنین موقع ورزش بخورین

امتحان کنین ببنین بهتر میشین یا نه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
نه عزیزم اگه رژیمت درستن باشه هم مریض میشی هم ولع میگیذی بدتر چاق میشی اصولی ورزش کن و رژیم بگیر

چی بگم والا ،بخدا روز و شب دیوونه شدم انقدر به فکر کاهش وزنم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

خیلی وقتها آدمهایی که میخوان وزن کم کنن کم چیزی میخورن اینقدر که به بدنشون اسیب میزنن

اگر دقت کنین ادمهای چاق قوای بدنیشون از آدمهای لاغر کمتر چون هی جیزی نمیخورن و به بدنشون اسیب میزنن

نمیخوای بیسکوییت بخوری نخور بجاش سیب بخورین نصفیی از یک  موز بخورین یا انگور 

اینا قندشونم طبیعی ضرر نداره

چی بگم والا ،بخدا روز و شب دیوونه شدم انقدر به فکر کاهش وزنم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

بجایی اینکه اینقدر خودت و عذاب بدی برو یک دکتر تغذیه خوب

البته بامداد خمار هم گروه خوبی برای کاهش وزن دارن

خیلی وقتها آدمهایی که میخوان وزن کم کنن کم چیزی میخورن اینقدر که به بدنشون اسیب میزنن اگر دقت کنین ...

میوه میخورم ،انواع میوه میخورم بخدا 

ولی بازم موقع ورزش حالت تهوع دارم