2777
2789

سلااام شبتون کلی بخیر باشه🌸

تاپیک برای سرگرمیِ عکس ایموجی های گوشیمون رو بذاریم سرگرم بشیم؛اگر دوست داشتید می تونید بک گراندتون رو هم بذارید فیض ببریم😅البته اگر عکس شخصی نیست!

لِتس گو💞

آیدا شاملو هستم ! 🍓 این سایت یک محیط عمومی است و هم‌چنین تمام نظرات قابل احترام ؛ پس سعی کنیم برای پست ها و تاپیک های هم ارزش و احترام قائل شویم ؛ دوستان گرامی که با توهین به بنده و نظرات من واکنش نشان می دهند متشکر می شوم که به هیچ وجه پست بنده را ریپلای نفرمائید به این خاطر که بنده در شأن خود درگیر شدن را نمی بینم ! 🙌🏻 هم‌چنین با نهایت احترام قائل بودن برای شما هر گونه تاپیک های توهین به قومیت ها و خرافات ها و غیر اخلاق بودن را گزارش می کنم ! 🙌🏻

چالش پاییزی همراه با گروه بامداد خمار عزیزم......... سرگروه مهربوووونم @فندق_فسقلیشروع رژیم ۱۴۰۰/۶/۲۶    . قد۱۷۰.. وزن شروع ۸۸/۸۰۰..  وزن هفته اول..۸۸/۳۰۰😃  وزن  هفته دوم ۸۶/۲۰۰💃🏻💃🏻       وزن هفته چهارم ۸۳/۸۰۰ 🥳🤪.  هفته ششم ۸۲/۸۰۰🥳🥳🤗🤗 هفته هشتم ۸۱/۱۰۰🥳🥳🥳هفته نهم۸۰/۸۰۰  😃😃.    وزن هدف۷۲😎     هیچوقت دیر نیست😃 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آیدا شاملو هستم ! 🍓 این سایت یک محیط عمومی است و هم‌چنین تمام نظرات قابل احترام ؛ پس سعی کنیم برای پست ها و تاپیک های هم ارزش و احترام قائل شویم ؛ دوستان گرامی که با توهین به بنده و نظرات من واکنش نشان می دهند متشکر می شوم که به هیچ وجه پست بنده را ریپلای نفرمائید به این خاطر که بنده در شأن خود درگیر شدن را نمی بینم ! 🙌🏻 هم‌چنین با نهایت احترام قائل بودن برای شما هر گونه تاپیک های توهین به قومیت ها و خرافات ها و غیر اخلاق بودن را گزارش می کنم ! 🙌🏻

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        

بروز اومده واسه کیبورد میدونم بروز کنم🤪 یه چشمش بزرگتر میشه مثل مال تو😂بخاطر این از خیر بقیه استیکرا هم گذشتم

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤
بروز اومده واسه کیبورد میدونم بروز کنم🤪 یه چشمش بزرگتر میشه مثل مال تو😂بخاطر این از خیر بقیه استیک ...

آاا بذار دیگه🥺😂

نو نو 😂

اذیت می کنیااا😒😂