2777
2789
عنوان

فان تاپیک " عکس از ایموجی های گوشیمون بذاریم " ☺️💕

| مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 20 پست

خیلی برام جالبِ که تاپیک فان غیر فان سرگرمی انگیزشی آموزشی و غیره اگر گذاشته بشه به هیچ وجه مورد توجه واقع نمیشه اما تاپیک هایی به چشم می خوره که موضوعات خرافات یا دروغین این قدر بازدید و شرکت کننده!

همون افراد هم می نالند از وضعیت سایت چه قدر عجیب چه آدم های عجیبی پیدا میشه واقعاً!

آیدا شاملو هستم ! 🍓 این سایت یک محیط عمومی است و هم‌چنین تمام نظرات قابل احترام ؛ پس سعی کنیم برای پست ها و تاپیک های هم ارزش و احترام قائل شویم ؛ دوستان گرامی که با توهین به بنده و نظرات من واکنش نشان می دهند متشکر می شوم که به هیچ وجه پست بنده را ریپلای نفرمائید به این خاطر که بنده در شأن خود درگیر شدن را نمی بینم ! 🙌🏻 هم‌چنین با نهایت احترام قائل بودن برای شما هر گونه تاپیک های توهین به قومیت ها و خرافات ها و غیر اخلاق بودن را گزارش می کنم ! 🙌🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😑😂نه  ببین

گذاشتی دیگه😁

آیدا شاملو هستم ! 🍓 این سایت یک محیط عمومی است و هم‌چنین تمام نظرات قابل احترام ؛ پس سعی کنیم برای پست ها و تاپیک های هم ارزش و احترام قائل شویم ؛ دوستان گرامی که با توهین به بنده و نظرات من واکنش نشان می دهند متشکر می شوم که به هیچ وجه پست بنده را ریپلای نفرمائید به این خاطر که بنده در شأن خود درگیر شدن را نمی بینم ! 🙌🏻 هم‌چنین با نهایت احترام قائل بودن برای شما هر گونه تاپیک های توهین به قومیت ها و خرافات ها و غیر اخلاق بودن را گزارش می کنم ! 🙌🏻
مردمکش چپوله سمت چپی 😐😂 اپدیت کن تا کام روا باشی 😶

😂😂اپدیت کنم مث واتساپ میشه نمیخوام

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤