2777
2789
عنوان

بیایید تا بقیشو بنویسم

46 بازدید | 13 پست

دوستان یه سوال 

من وقتی ۹ ماه بود رابطمون یه اتفاقی افتاد یه دختر خانوم با مشکل مصرف قرص و سابقه خودکشی  کم سن و سالی به دوست پسر من پیام میده اول فقط از مشکلاتش میگه تا حدود یه هفته این هر روز پیام میده و دوست پسر من میگه من به زور جوابشو میدادم ولی باهم صمیمی شده بودن البته منظورم مثل یه دوسته 

اما یهو دختره میره بیو قلب میزاره به دوست پسرم میگه نگاه کن دوست پسر منم شکه میشه میگه وا این چه کاریه واسه چی گزاشتی برش دار  مگه من دوست پسرم زود دختره ام به دو دیقه نمیکشه برمیداره بعد میره حلقه میزاره باز دوست پسر من حرفشو تکرار میکنه اونم میگه کی با تو بود بابا جوگیر واسه خودم گزاشتم دختره یه دو روز پی ام نمیده دوست پسر منم اصلا پی دختره رو نمیگیره دوباره خود دختره میاد دوست پسرم میگه چون به من جدی نگفت بیا باهم باشیم و من فقط شک کردم به اینکه منو میخواد و من گفتم شاید یه لحظه جوگیر شده گفتم گناه داره باز مثل یه دوست جوابشو دادم تا ببینم واقعا اگه منو میخواد بلاک کنم اگرم نه که مثل دوستای دختر دیگم باشه ولی من هیچ حسی بهش ندارم باز دختره میگه دوست دارم که این دفعه دیگه دوست پسرم بلاکش میکنه 

همون روز که بلاک میکنه دختره معلوم نیست از کجا منو پیدا میکنه و الکی میگه اون دوست پسر منه

بقیشم مینویسم

عجبا ببین کمبود پسر چیکار میکنه ....بزور میخواد رسمیش کنه ....چن وقت دیگه تو بیو پیج میزنه در پیکر من دونبض دارد ضربان بعدم میگه حامله ام بیا منو بگیر

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد که من فهمیدم دوست پسرم چت هارو نشون داد بهم چیز خاصی نبود گفت  من اگه دنبال دختره بودم چت ها رو بهت نشون نمیدادم اگه بهت نگفتم دلیل بر خیانت نبود دلیل بر این بود اونقدر رابطمون اون موقع عمیق نبود که من تمام اتفاق هارو بیام تعریف کنم 

بچه ها خیلی آدم راستگوییه خیلی جاها امتحانش کردم میگه اگه مثل الان که ۲ سال باهمیم بود من قضیه رو بهت میگفتم 

و حتی ترسی نداشتم جلو خودتم اینکارا رو انجام بدم 

بچه ها میدونم اکثر آدما دروغ میگن اما اگه این اون یدونه باشه که دروغ نگفته باشه و حرفاش راست باشه کارش خیانته؟؟؟؟؟

عجبا ببین کمبود پسر چیکار میکنه ....بزور میخواد رسمیش کنه ....چن وقت دیگه تو بیو پیج میزنه در پیکر م ...

دقیقا دختره همش ۱۶ سالش بود ولی دوست پسرم بعد اون قلب فقط شک کرد به اینکه اینو میخواد باز باهاش مثل دوستاش صمیمی بود ولی تا گفت بیا باهم باشیم بلاکش کرد

بعد که من فهمیدم دوست پسرم چت هارو نشون داد بهم چیز خاصی نبود گفت  من اگه دنبال دختره بودم چت ه ...

خب اگه لو نداده بود دختره بازم بهت نمیگفت مطمئن باش ....الانم چون فهمیدی گفته

مردا بدشون نمیاد یه لاستیک زاپاس داشته باشن

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
دقیقا دختره همش ۱۶ سالش بود ولی دوست پسرم بعد اون قلب فقط شک کرد به اینکه اینو میخواد باز باهاش مثل ...

🤦🏻‍♀️

۱۶ سالشه همش؟

خب برو بتمرگ پای درست بچه....کنکور داری

خب اگه لو نداده بود دختره بازم بهت نمیگفت مطمئن باش ....الانم چون فهمیدی گفته مردا بدشون نمیاد یه ل ...

اخه کلی دوستای دختر دیگه ام داره و واقعا رابطشون باهاشون سالمه و ولی اگه این حرفش راست باشه که میگه اگه تو تو پیجم بودی بازم من همین روند و میرفتم پس وقتی منم باشم انجام میده پس خیانت نیست دیگه 

اگه حرفش درست باشه و راست بگه کارش خیانته یا نه؟

نه خيانت نيست سعي كن به پسره هم سخت نگيري تو اين قضيه چون اينطووي عصبانيش ميكني و دراينده شايد همي ...

مرسی عزیزم اره واقعا بازم خیلی صبوری که هیچی نمیگه میگه فکر کردی من نمیتونستم باهاش لاس بزنم پس چرا مثل یه دوست فقط باهاش صمیمی بودم میگع میتونستم بعد قلب دختره رو خر کنم میتونستم بلاک نکنم 

مرسی عزیزم اره واقعا بازم خیلی صبوری که هیچی نمیگه میگه فکر کردی من نمیتونستم باهاش لاس بزنم پس چرا ...

ايناش ديگه سياه نماييه😂

ولي توهم زياد پيگير نباشه

همون پسره فكر ميكنه چهخبره؟😂😂😂

دلم يه جاي دور ميخواد! خيلي دور...
ايناش ديگه سياه نماييه😂 ولي توهم زياد پيگير نباشه همون پسره فكر ميكنه چهخبره؟😂😂😂

نه میگه من کارم اشتباه بوده به من چه قرص میخوره ولی تو ام میگه انصاف داشته باش هی نگو خیانت مگه من کاری کردم حتی نزاشتم به شوخی یه قلب بزاره