2777
2789

بچه ها مهمه برام و من فقط به ذهنم میرسه از دوستای اینجا کمک بگیرم چون کسی رو ندارم که ترکی بلد باشه

ممنون میشم هر کس این اهنگ رو تو نت سرچ کنه و ترجمه کنه برام

خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا

بله بگو

دا هشساد منی سوویندیرمیر نینماخ اولار           ♧ تورکون دیلی تک سوگیلی ایستگلی دیل اولمازاوزگه دیلی قاتسان بو اصیل دیل اصیل اولماز❤.......در حال تحصیل♡♧جانیم اولان گونجان منیمسن❤🖇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهنگ gadan men alim  از جاوید تبریزلی

بچه ها مهمه ممنون میشم کسی وقت بزاره س چهار دقیقه بیشتر نیست

خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا

میترسی اسم اهنگتم بره تو نت پست اول نمیگی😶

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡

شعری ک تو تاپیکای قبلیته منظورته؟

دا هشساد منی سوویندیرمیر نینماخ اولار           ♧ تورکون دیلی تک سوگیلی ایستگلی دیل اولمازاوزگه دیلی قاتسان بو اصیل دیل اصیل اولماز❤.......در حال تحصیل♡♧جانیم اولان گونجان منیمسن❤🖇
بگو گلم

سلام سوایندیم تورک سن..هالاریسان باجی

به حق الحسین                                                                                  اللهم العجل لولیّک الفرج                                                             ❤❤❤                                                                    دعای من                                                                       درروضها. اباعبدالله حسین علیه‌السلام                                                                                فقط ظهورامام زمانم 
میترسی اسم اهنگتم بره تو نت پست اول نمیگی😶

نه عزیزم من همون اول کپی کردم الان دیدم کپی نشده نوشتمش

شعری ک تو تاپیکای قبلیته منظورته؟

نه عزیزم این یکی دیگست ممنون میشم اگه ترجمه کنید برام

متنش. تو نت نیست وگرنه میزاشتم متنشو تا فقط ترجمه رو زحمت بکشید

نه عزیزم این یکی دیگست ممنون میشم اگه ترجمه کنید برام متنش. تو نت نیست وگرنه میزاشتم متنشو تا فقط ت ...

خب عزیزم متن نباشه از کجا ترجمه کنم منم تو نت زدم

اهنگ تبریز از جاوید تبریزیو اورد 

منظورت اونه؟

قوللاریم دولانار بوینونا بیر گون
یئنه باش قویارام دیزینه٬ تبریز!
حسرتدن٬ هیجراندان جانا دویموشام
دویونجا باخارام گؤزونه٬ تبریز!

بولانیق سولارین آخسین٬ دورولسون
تزه گونلرینده بوسات قورولسون
سهند جمالینا بیر ده وورولسون
بیر غوبار قونماسین اوزونه٬ تبریز!

گولوستان باغینین سئیرینه گلیم
لاله یاماجیندا بیر ده دینجه لیم
اؤتن گونلریمه یئتیشمز الیم
دوشوم هئچ اولماسا ایزینه٬ تبریز!

ترجمه فارسی متن آهنگ :

دستام یه روزی بر گردنت حلقه خواهد شد
و دوباره سرم را روی پایت خواهم گذاشت تبریز
از حسرت و هجران جانم به لب رسیده
یه دل سیر به چشمانت نگاه خواهم کرد تبریز.

اب های گل آلودت زلال و جاری باشد
شکوفه هایت دور هم جمع شوند و بساطی بر پا کنند
به روی کوه سهند دوباره عاشق شوند
هیچ گرد و غباری به رویت ننشیند تبریز

به دیدن باغ گلستان خواهم آمد
و روی تپه لاله استراحت خواهم کرد

این اهنگو میگی؟

خب عزیزم متن نباشه از کجا ترجمه کنم منم تو نت زدم اهنگ تبریز از جاوید تبریزیو اورد  منظورت او ...

نه عزیزم اگه خود اهنگ رو گوش کنید ترجمه کنید ممنون میشم

نه اسم اهنگش gadan men alim هستش بزار ببینم لینک صفحه رو میتونم کپی کنم