2777
2789
عنوان

بچه میخوام ولی سرد شده (فقط فرزند دارا بیان لطفا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2396 بازدید | 112 پست
همین حرفو من بزنم میگه میشه زهرمارمون نکنی غذارو آخه بچه انقدر بده ؟ 

دقیقا شوهر منم اوایل همین طوری بود 3 سال من سکوت کردم و حرفی نزدم توهم همین کارو بکن فعلا گیر نده چون هم از تو بدش میاد هم از بچه

همسایه هاتون ایرانین.؟

نه ایرانی تو لیون خیلی کمه من به ندرت میبینم تازه بعضیشون مسافرن 

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا شوهر منم اوایل همین طوری بود 3 سال من سکوت کردم و حرفی نزدم توهم همین کارو بکن فعلا گیر نده چو ...

ظاهرا ناچارم خداکنه ایده گرم کردنش همه چیو عوض کنه برعکس بشه منم یکم اذیتش کنم بچه پررو رو 

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س

حالا چه اصراریه برا بچه.خالا شاید طرف شرایطشو نداره.وقکرش درگیر برای رسیدن به موقعیتهای بهتره شغلی و اجتماعی.

خودتو فعلا با کارهای دیگه بجای بچه مشغول کن....امیدوارم شرایطش زودتر مهیا بشه‌.

مردها برعکس عمل میکنن بیشتر که بطرفشون می‌ری بیشتر دور میشن نمی‌دونم این چ مرضیه

نه ایرانی تو لیون خیلی کمه من به ندرت میبینم تازه بعضیشون مسافرن 

متاسفانه این فرهنگ غربی رودارن درایران رواج میدن

البته خانواده های اصیل خارج ازایرانم،فک نکنم نبرسوم راقبول کنن

وخدایی که بشددددت کافیست❣
حالا چه اصراریه برا بچه.خالا شاید طرف شرایطشو نداره.وقکرش درگیر برای رسیدن به موقعیتهای بهتره شغلی و ...

دقیقا هم دلیلش اینه ، ولی گفتم شاید به هردو کمک کنه 

حالا چه اصراریه برا بچه.خالا شاید طرف شرایطشو نداره.وقکرش درگیر برای رسیدن به موقعیتهای بهتره شغلی و ...

خخخ اره واقعا ولی چند تا مورد دیدم زن کم محلی کرده مرد لجباز شده الان شده چند ماه ، به ریسکش نمی ارزه خووو 

متاسفانه این فرهنگ غربی رودارن درایران رواج میدن البته خانواده های اصیل خارج ازایرانم،فک نکنم نبرسو ...

بله درسته . من نمازم میخونم اگه اون کارو بکنم نمازم بی معنیه 

بله البته نیاز نیست پاسخ بدید  یک مشاور متعهد برید

ممنون . اینجا با فرهنگ خانواده ما نمیخونه حرفاشون 

اره واقعا طفلی دخترم هست تبدیل به یه ادم به شدت مهرطلب شده،التماس باباش میکرو میگفت من نیاز دارم توی ...

اگه میتونید پدر ومادرش آگاه کنید به این مساله

حتی ناشکری هستش...

علاوه اینکه دختر هستش و امکان داره تو مهر دروغین پسرهای مجازی قرار بگیره و زندگیش در جوانی به سیاهی بکشونه....

ممنون

کاربر مرد هستم         اگر دین ندارید آزاده باشید...
دوستام با اکس فرندشون میان شوهرم نمیذاره رفت و آمد کنیم ایران نیستم 

قدر این شوهر بدون

خدا حفظش کنه 

احسن به غیرتش

کاربر مرد هستم         اگر دین ندارید آزاده باشید...
قدر این شوهر بدون خدا حفظش کنه  احسن به غیرتش

ازین لحاظا که قدرشو میدونم خانواده معروف و اصیلی ان تو تهران خانواده خودمونم پایبند به اصولیم