2777
2789
عنوان

بچه میخوام ولی سرد شده (فقط فرزند دارا بیان لطفا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2396 بازدید | 112 پست
باشگاه میرم فقط 

باز خوبه 

سرگرمی هارو بیشتر کن یه مدت بیخیال این موضوع شو انشاءالله درست میشه

مادر بودنم را خیلی دوست دارم ❤دلم ضعف میرود برای دنیایی مادری❤دنیایی که متعلق به خودت نیستی❤همه جا حضور کسی را احساس میکنی❤که آنقدر بی پناه است،که فقط آغوش تو آرامش میکند❤آنقدر کوچک است که دست های تو هدایتش میکند❤آنقدر ضعیف است است که شیره ی جان تو پرورشش میدهد❤مادر بودنم را دوست دارم❤چون به بودنم معنا میدهد❤
باز خوبه  سرگرمی هارو بیشتر کن یه مدت بیخیال این موضوع شو انشاءالله درست میشه

ممنون گلم 😘😘

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قصدم کمکه

امیدوارم گزارش نزنید

شما فعلا روی بچه اصرار نکن،چون باعث اختلاف میشه،

و یا لااقل شوهرت بهت  سرد میکنه...

خودت با کتاب و دوستهای خوب و سینما و  ...مشغول کن

اگر شرایط درس خوندن داری برو تخصص بگیر مثل پزشکی یا ...که احیانا برگشتید استفاده از اون فضا کرده باشین

از  روش های پیشگیری استفاده کنید که مطمئن شه شما از تصمیمت برگشتید،

در گرمیجات زیاده روی نکنید که همانجور فایده داره ضرر هم داره در بلند مدت،

اگه بتونی تو بیکاری طب سنتی یاد بگیری که خودش یک علمه و در موارد دیگر زندگی کمکتون میکنه،البته این تخصصیه ولی اگه طبق اصول پیش برید خوبه،از مزاج شناسی استاد خیر اندیش شروع کنید...

خوب یه مدت از ازدواج میگذره ،مطلبی که اشاره کردید طبیعیه خصوصا بخاطر کار وهمچنین اصرار شما برا بچه.

پس با اطمینان دادن به ایشان مشکل حل میشه.

https://t.me/A_ostadtaleghani

اینجا هم خوبه برا طب سنتی

موفق باشید و سعادتمند....

کاربر مرد هستم         اگر دین ندارید آزاده باشید...
اگه میتونید پدر ومادرش آگاه کنید به این مساله حتی ناشکری هستش... علاوه اینکه دختر هستش و امکان دار ...

خیلی با مادرش صحبت کردم ولی ریشه ی مشکلشون خیلی عمیق حتی مادرش مشاوره ام رفته ولی نتونستن به نتیجه برسن...

به خاطر اینکه تایید و توجه عمه هاشو بگیره خیلی خودشو درگیره کارهای جهادی و هیئت های مختلف کرده و فاز معنوی زندگیش بالاست میشه گفت به خاطر این موضوع ممکنه سمت رابطه با جنس مخالف نره

مادر بودنم را خیلی دوست دارم ❤دلم ضعف میرود برای دنیایی مادری❤دنیایی که متعلق به خودت نیستی❤همه جا حضور کسی را احساس میکنی❤که آنقدر بی پناه است،که فقط آغوش تو آرامش میکند❤آنقدر کوچک است که دست های تو هدایتش میکند❤آنقدر ضعیف است است که شیره ی جان تو پرورشش میدهد❤مادر بودنم را دوست دارم❤چون به بودنم معنا میدهد❤
ممنون گلم 😘😘

خواهش میکنم

خیلی با مادرش صحبت کردم ولی ریشه ی مشکلشون خیلی عمیق حتی مادرش مشاوره ام رفته ولی نتونستن به نتیجه ب ...

پس خدای شکر سمت بچه های مثبت رفته...

خدا همه ما رو شاکر نعماتش بگردانه...

کاربر مرد هستم         اگر دین ندارید آزاده باشید...
خیلی با مادرش صحبت کردم ولی ریشه ی مشکلشون خیلی عمیق حتی مادرش مشاوره ام رفته ولی نتونستن به نتیجه ب ...

ولی بنظرم این اتفاقی نیست خدا تنهاش نذاشته و اماما کشیدنش سمت خودشون و هیئت 

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س
ولی بنظرم این اتفاقی نیست خدا تنهاش نذاشته و اماما کشیدنش سمت خودشون و هیئت 

خب صد در صد چون خانواده ی مادریش همچین ادم ها معتقدی نیستن و خیلی راحت میتونست مسیر اون هارو ادامه بده 

سلام عزیزم ببین این موضوع برای ما برعکس بود تا چند ماه پیش شوهرم میخواست و من نمیخواستم خیلیاذیت شدم هی میگفتم چرا منکه زنشم میبینه دوست ندارم امادگی ندارم رو درک نمیکنه. 

این کار تو فقط و فقط باعث دوری میشه

تو اونجا غریبی به گفته خودت. اگه شوهرت هم ازت دور بشه میخوای چیکار کنی؟ 

رهاشم کنم اینو چیکارش کنم شبا خودشو میزنه به خواب و خستگی میگه حوصله ندارم خوابم میاد 

خوب باهاش صحبت کن بگو تا راصی نباشی بچه رو بیخیال بشیم بزار باهات خوب برخورد کنه شاید شرایط نداره 

سلام عزیزم ببین این موضوع برای ما برعکس بود تا چند ماه پیش شوهرم میخواست و من نمیخواستم خیلیاذیت شدم ...

واییی نهههه 😢

ممنون از راهنماییت 😘

خوب باهاش صحبت کن بگو تا راصی نباشی بچه رو بیخیال بشیم بزار باهات خوب برخورد کنه شاید شرایط نداره&nb ...

آره خواهر تصمیممو گرفتم باید از اون فاز اول خودم بیام بیرون بعد اونو بیارمش ولی بچه خوب بود 😢

عزیزم انشاله بچه دارهم میشی جوان هستی از زندگیت لذت ببر هرموقع قرار باشه بیاد به زندگی قسمت باشه کسی نمیتونه جلودارش باشه ایقدرها تو جلو گیری حامله شدن   

یه تکیه کلام بود تو فیلم ( میگفت من مطمعنم من شاهد زندم )  عزیز واقها من به چشم زیاد دیدم   انشاله خدا دامن شمارو هم سبز میکنه  ویه دونه نی نی خوشگل وسالم بهت میده 

عزیزم انشاله بچه دارهم میشی جوان هستی از زندگیت لذت ببر هرموقع قرار باشه بیاد به زندگی قسمت باشه کسی ...

مرسی گلم خدا به شماهم هرچی میخوایی بده 😘😘

بله درسته . من نمازم میخونم اگه اون کارو بکنم نمازم بی معنیه 

ای وای اسی یعنی عاشقت شدم واقعا خارج زندگی میکنی و نماز هم میخونی احسنت ب ایمان قوی تو واقعا التماس دعا خیلی سخته تو این همه تزادی باشی و ایمانتو نگه داری دمت گرم ایول

شوهرتم نماز میخونه؟ 

چیشد رفتین لیون؟ از اول ک ازدواج کردی رفتی؟ 

سخت نیست غربت ی کشور دیگه؟ 

زبانت خونه

اخ جقدر سوال پرسیدم ببخشید خخخخ

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت