2777
2789
عنوان

بچه میخوام ولی سرد شده (فقط فرزند دارا بیان لطفا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2396 بازدید | 112 پست

از اشناهای صمیمیم این مشکل رو داشت 

الان بچه ی اول 17 سالشه ولی واقعا هر دو نمیخوانش

چرا چون بعد از بارداری اول که خانوم میخواست اقا نه 

بجه خیلی مریض احوال بود و خیلی سختی کشیدن تا بزرگ بشه وسط همه ی این مریضی ها شوهر میگفت تو میخواستی حالا تحمل کن و روز به روز از هم سردتر میشدن زنم که دیگه مردشو همراه نمیدید از بچه اش بدش میومد و میگفت این مقصره که شوهرم سرد شده....

حالا بچه دوم به خواست دو طرف به دنیا اومده هر دوتاشون جون میدن واسش زنه میگه انکار واسه اولین باده طعم مادر رو میچشم 

و این وسط بدبخت بچه ی اول

مادر بودنم را خیلی دوست دارم ❤دلم ضعف میرود برای دنیایی مادری❤دنیایی که متعلق به خودت نیستی❤همه جا حضور کسی را احساس میکنی❤که آنقدر بی پناه است،که فقط آغوش تو آرامش میکند❤آنقدر کوچک است که دست های تو هدایتش میکند❤آنقدر ضعیف است است که شیره ی جان تو پرورشش میدهد❤مادر بودنم را دوست دارم❤چون به بودنم معنا میدهد❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب همین احساس تنهایی و غربت رو براش توضیح بده و بگو دوست داری بچه دار بشی و‌خانواده تشکیل بدی

متوجه نیست ، من الان دردم خودشم هست حس میکنم با اصرارم دارم دورش میکنم آخه با هر رابطه ای حرف بچه اول و آخر و وسطشه ، بهش زهرمار کردم که الان دوری میکنه 

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س
نه بابا دخترش کلاس دوم میره .شوهرش میگه دو سه سال دیگه

واییی نههههه خداکنه من اینطور نشم من به سال بشه میمیرم 

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س
ان شاءالله راضی میشه.نگران نباش

مرسی گلم دعا کن برام 

تا میتونی گرمی بهش بده.اونوقته که اونم میخاد

جوش میزنه تازگیا ، بدبختیم یکی دوتا نیست قبلا غذا رو تند میکردم میگفتم از دستم در رفت گرمیجات و همه چی میدادم بعش با هر ترفندی الان حساس شده رو پوستش 

از اشناهای صمیمیم این مشکل رو داشت  الان بچه ی اول 17 سالشه ولی واقعا هر دو نمیخوانش چرا چون ...

ای وایی چقدر ترسوندی منو 

چند ساله ازدواج کردی

یکسال نشده ولی شرایط من خاصه خیلی تنهام 

اینقد بدم میاد از همچین رفتارایی.پدر مادر نباید گفت به اینا

اره واقعا طفلی دخترم هست تبدیل به یه ادم به شدت مهرطلب شده،التماس باباش میکرو میگفت من نیاز دارم توی پدر دوسم داشته باشی باهام بازی کنی باباش میگفت کارتو بردار برو شهربازی

رفتار والدینش باعث شده هیچ کس از اطرافیان نسبت بهش احساس خوشایند نداشته باشه.

مادر بودنم را خیلی دوست دارم ❤دلم ضعف میرود برای دنیایی مادری❤دنیایی که متعلق به خودت نیستی❤همه جا حضور کسی را احساس میکنی❤که آنقدر بی پناه است،که فقط آغوش تو آرامش میکند❤آنقدر کوچک است که دست های تو هدایتش میکند❤آنقدر ضعیف است است که شیره ی جان تو پرورشش میدهد❤مادر بودنم را دوست دارم❤چون به بودنم معنا میدهد❤
جوش میزنه تازگیا ، بدبختیم یکی دوتا نیست قبلا غذا رو تند میکردم میگفتم از دستم در رفت گرمیجات و همه ...

پس برو دارو گیاهی.تین فیل بگیر بهش بده.دوهفته بعدش باید اتش نشانی زنگ بزنی تا نجاتت بدن

ازت،زده نشه

نه طبعش خوبه اگه اذیت نکنه اون همیشه پیشقدمه ولی منو عادت داده حالا کنار رفته