2777
2789
عنوان

بچه میخوام ولی سرد شده (فقط فرزند دارا بیان لطفا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2396 بازدید | 112 پست
چرا مخالفت میکنه؟کلا مخالفه یا در شرایط فعلی؟

شما مرد هستید ؟

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س
ای وایی چقدر ترسوندی منو 

نترس عزیزم ولی ولی تجدید نظر کن بچه داری خیلی بالا و بلندی داره بذار وقتی هردو خواستین...

فکر کن جاتون برعکس باشه 

تو نخوایی و اون بخواد

درسته به مرور بچه رو میپذیری ولی یه دوره که مریض شد دو سه روز خواب و خوراک نداشتی عصبی میشه میگی من اینو نمیخواستم تو مجبورم کردی

یا یه عروسی که بری بچه کوفتت کنه ازش بدت میاد 

چرا چون از ته دل نمیخواستی بچه رو...

و اینکه واسه تنهاییت بچه نیار چون تا آخر عمرت با همین تفکر میخوایی بزرگش کنی و این در اینده مشکل ساز میشه.

برو کلاس،باشگاه،با همکارهای شوهرت رفت و امد داشته باشین دوست جدید پیدا کن

مادر بودنم را خیلی دوست دارم ❤دلم ضعف میرود برای دنیایی مادری❤دنیایی که متعلق به خودت نیستی❤همه جا حضور کسی را احساس میکنی❤که آنقدر بی پناه است،که فقط آغوش تو آرامش میکند❤آنقدر کوچک است که دست های تو هدایتش میکند❤آنقدر ضعیف است است که شیره ی جان تو پرورشش میدهد❤مادر بودنم را دوست دارم❤چون به بودنم معنا میدهد❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبل ازدواج راجع به داشتن بچه با هم صحبت نکردید؟؟ 

چرا خب قرار بود توافقی باشه 😔😔😔

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س
پس برو دارو گیاهی.تین فیل بگیر بهش بده.دوهفته بعدش باید اتش نشانی زنگ بزنی تا نجاتت بدن

راستی ؟ 

پس برو دارو گیاهی.تین فیل بگیر بهش بده.دوهفته بعدش باید اتش نشانی زنگ بزنی تا نجاتت بدن

شما واسه همه چی گیاهی استفاده میکنی ؟ 

نترس عزیزم ولی ولی تجدید نظر کن بچه داری خیلی بالا و بلندی داره بذار وقتی هردو خواستین... فکر کن جا ...

دوستام با اکس فرندشون میان شوهرم نمیذاره رفت و آمد کنیم ایران نیستم 

شما واسه همه چی گیاهی استفاده میکنی ؟ 

تقریبا.مخصوصا برای مسایل زناشویی.برنج و مرغتونو کم کنین.بجاش دیزی پر نخود و کوکو تره جایگزین کنین.طبعتون عالی میشه.نوره بکشین.نوره کشی باعث میشه مرد و زن هیچوقت نسبت بهمدیگه سرد نشن

بگوبچه نمیخام بزاخیالش راحت بشه وقتی راضی شدبیارین

گفتم چند بار با اینکه دروغ بود 

میگه باشه منم باور کردم البته هفته ای دوبار داریم ولی ما هرروزی بودیم دارم دیوونه میشم دکترای اینجا هم تو مشاوره خصوصی که شوهرم نیس نفر سوم پیشنهاد میکنن منم ازوناش نیستم 

نمیتونم احساس تنهایی میکنم غربت دلمو گرفته 

عزیزم بچه بیچاره مگه اسباب بازیه بخاطر اینکه حوصلت سر نره بچه بیاری... منم غریبم ولی صبر کردم تا وقتی ک شوهرم خودش میگه بچه بیاریم... اتفاقا کسایی که بچه دار شدن تو شهر غریب تنها تر شدن به نظر من... چون دیگه نمیتونی گوشی دست بگیری نمیتونی بری پیاده روی تا 2 سال از زندگی محروم میشی مگه اینکه خانوادت کنارت باشن ی وقتایی بچت رو نگه دارن

برای جوش هم شربت خاکشیر ،صاف کننده خون،اب زرشک،سرکه انگبین ،اینا خوبه

دوستیمو قبول کن شما دارو گیاهی زیاد میشناسی ؟ 

گفتم چند بار با اینکه دروغ بود  میگه باشه منم باور کردم البته هفته ای دوبار داریم ولی ما هرروز ...

ای وای فکر نمیکردم بعد ازدواج اونجا همچین پیشنهادی بدن!چند سالتونه؟نمیشه یکم به خودت خوش بگذرونی بعد بچه داربشی؟شاید از لحاظ شغلی همطرتون از مدقعیت ودرامدش راضی نیست