2777
2789
عنوان

بچه میخوام ولی سرد شده (فقط فرزند دارا بیان لطفا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2396 بازدید | 112 پست
ای وای اسی یعنی عاشقت شدم واقعا خارج زندگی میکنی و نماز هم میخونی احسنت ب ایمان قوی تو واقعا التماس ...

عاشق خدا باش عزیزم همه عاشقت میشن 

نماز وظیفمونه خب 

شوهرم بله میخونه 

ما از اول لیون نبودیم پاریس بودیم همسرم لیون رو ترجیح داد بله از اول اول اول ازدواجمون خخخ

غربت سخته عزیزم در حدی که آدمو از زندگی سیر میکنه البته بستگی به روحیه ت داره من روحیه م وطنیه و ایرانو خیلی دوست دارم

زبانمم بد نیست ولی انگلیسیم بهتره ، کارم راه میوفته تاحالا گیر نکردم چون انگلیسی اینجا کامل بلدن معمولا ، خودمم میشه گفت فرانسه م بد نیست 

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س
عاشق خدا باش عزیزم همه عاشقت میشن  نماز وظیفمونه خب  شوهرم بله میخونه  ما از اول ل ...

اخ گریمو دراوردی اجییی

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

عاشقتم خیلی باخدایی خدا عاقبتمونو ختم بخیر کنه به شوهرت بگو خیلی خوشم اوجد هم از تو هم شوهرت ک اینقدر تو خارج با وجود ازادی اینقد با ایمانید بهش بگو من گفتم ک تشویق هم بشه همینجور بمونید خیلی التماس دعا دارم دعا کن کار بابام درست شه 😩😩😩

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوادت میان اونجا سر بهت بزنن؟ 

گفتی چند وقته اونجایی؟ 

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت
خانوادت میان اونجا سر بهت بزنن؟  گفتی چند وقته اونجایی؟

هنوز نیومدن ، آخه من گفتم ما خودمون زودتر میاییم اونام رو حرفمون حساب کردن خخخخ 

یک سال نشده عزیزم ، ولی دارم اذیت میشم شاید برگردم 

شهر و کشور فوق العاده ایه نمیدونم چرا من نمیتونم لذت ببرم . بزن توی نت لیان فرانسه یا لیون فرانسه عکسای شهرمونو میاره ، آدماشم خوبن بد نیستن میشه گفت ، فقط من خیلی تنهام 

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س
هنوز نیومدن ، آخه من گفتم ما خودمون زودتر میاییم اونام رو حرفمون حساب کردن خخخخ  یک سال نشده ع ...

چطور برگردی

شوهرت کارش چیه اونجا

نمیشه کلا بیاد ایران کار کنه؟ 

چطور برگردی شوهرت کارش چیه اونجا نمیشه کلا بیاد ایران کار کنه؟ 

شوهرم مشکل نداره کارش بیزنسه هرجایی میتونی انجامش بده . چرا میشه نمیدونم ما بخاطر مشکل خاصی اومدیم اگر رفع شده باشه میتونیم برگردیم 

شوهرم مشکل نداره کارش بیزنسه هرجایی میتونی انجامش بده . چرا میشه نمیدونم ما بخاطر مشکل خاصی اومدیم ا ...

انشاا... شما هم مشکلتون حل شه واسه بابامم دعا کن اونا کارشون درست شه

خواستی بگو چ مشکایه

انشاا... شما هم مشکلتون حل شه واسه بابامم دعا کن اونا کارشون درست شه خواستی بگو چ مشکایه

ان شاءالله مشکل پدر شما و کل خانواده تون و خود شما حل میشه نگران نباش عزیزم . زندگی تو یه مرحله سخت طولانی نمیمونه هیچوقت، به چشم دیدم