2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من رو هر کی کراش زدم شده ۴ سال بعدش اون بدجور عاشقم شده در باره موندگاری هم والا من دیگه حسی بهشون نداشتم و تمایلی به رابطه نداشتم 

یکی هم بود ازش خیلی خوشم اومد ۲ ساعت بعدش بهم پیشنهاد داد  خخخ اونم رد کردم 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
اره من رو هر کی کراش زدم شده ۴ سال بعدش اون بدجور عاشقم شده در باره موندگاری هم والا من دیگه حسی بهش ...

خودت از قانون عمدا استفاده میکردی ؟ روش خاصی امتحان میکردی؟

ببین جوری تصور کن که واقعا بهش رسیدی 

بنویس شبا شکگذاری کن بابت داشتنش بابت حال خوب جفتتون و...  وبا تمام وجود وحست بنویس وتصورش کن

وبعد رهاش کن اینقد مطمعن باش که رسیدی به شخص خاصت وبعد برو دنبال هدف وزندگیت دیگه درگیرش نشو اصلااا 

وببین چطور جذبش میکنی 

خودت از قانون عمدا استفاده میکردی ؟ روش خاصی امتحان میکردی؟

والا من انرژیم کلا خوبه انرژی میفرسم عشق میفرستم همزمان مطمئنم ازم خوشش میاد بعدشم دیگه بیخیالش میشم 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
ببین جوری تصور کن که واقعا بهش رسیدی بنویس شبا شکگذاری کن بابت داشتنش بابت حال خوب جفتتون و... وبا ...

شما واسه هر کدوم از این رل هاتون این کارو کردید؟

من میترسم اگه جذبش کنم و ازدواج کنیم چون بزور جذبش کردم نتونستم زندگی خوبی داشته باشیم و جذبش کارما داشته باشه

اره میشه ولی کسیو برخلاف میلش بخوای جذب کنی نتیجه عکس وکارما داره

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا✨🤲🏻🕊