2777
2789
عنوان

هفته جهانی دیابت

104 بازدید | 18 پست

الان هفته جهانی دیابته و ۲۳ آبان روز جهانی دیابت

همیشه پیشگیری بهتر از درمانه

اینجا میتونیم پیشنهاد هامون و حرفامون راجب دیابت به اشتراک بزاریم

اول از اینکه ما چند نوع دیابت داریم

دیابت شیرین و بی مزه که دیابت که ما همیشه راجبش حرف میزنیم دیابت شیرین هستش 

و بیشتر اطلاعات ما راجب دیابت اینکه

دیابت بارداری دیابت نوع یک و نوع دو داریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نوع یک نترسید اگر برای بچه ای پیش بیاد به مادر خرده نگیرید 

دنبال درمان سنتی نرید 

قبول کنید و سبک زندگی  رو باهاش هماهنگ کنید 

نوع دو خطرناک تره

چون اول آسیب می‌زنه بعد نشون میده 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

دیابت نوع یک یا دیابت جوانی بیماری خودایمنی هستش اکثریت فکر میکنن ارثی هستش ولی در اصل ارث شانس کمی در بروزش داره و بیشتر به شانس برمیگرده و در سنین پایین خودش معمولا نشون میده

و این دیابت وابسته به انسولین هستش

لطفا هیچوقت به همچین فردی نگید انسولین نزن یا به مادرش نگید بچت رو به انسولین عادت نده یا ببرش پیش طب سنتی

من دیابت بارداری داشتم ،الان هم تحت نظر دکتر هستم وبهم گفتن در مرحله پیش دیابت هستم 

خیلی چیزها رو نمیدونستم که تازگی‌ها فهمیدم مثلا اینکه هویج قندش زیاد نیست ولی آب هویج به شدت قند رو میبره بالاو البته در مورد سیب هم همینطور 

یه مرد وقتی پولدار میشه فکر میکنه به زنان زیادی احتیاج داره ولی یه زن وقتی پولدار میشه فکر میکنه به هیچ مردی احتیاج نداره 💪درود بر زنان قدرتمند

دیابت نوع دو

این نوع دیابت از حدود سی و چهل سالگی به بعد معمولا بروز پیدا میکنه بر خلاف تصور مردم بیشتر ارث در این دیابت اثر داره

ورزش سبک زندگی سالم رعایت غذایی کنترل هیجانات به کنترلش کمک میکنه و ازش پیشگیری میکنه

اگه دیابت دارید یا میخواید راحبش اطلاعات کسب کنید حتما با انجمن دیابت گابریک در ارتباط باشید 

این سازمان بیشتر آموزش دیابت ایران رو در اختیار داره و انجمن دیابت ایران

دیابت داشتن یوقتایی همه چیز آدم رو بهم میریزه

اوضاع رو خراب میکنه یوقتایی ممکنه یچیزایی خوب پیش نره و یا سخت پیش بره

اما دلیل نمیشه که زندگی رو متوقف کنه

یه وزنه ای میشه که شما مجبور میشید زندگی باهاش رو یاد بگیرید

و دیابت کنترل شده به کسی آسیبی نمیرسونه

و میفهمم کنترلش میتونه سخت باشه

و اذیت کننده

اما یوقتایی مجبوریم کارایی انجام بدیم که سخته و اذیت میشیم 

برای فهمیدن اینکه دیابت داریم یا نه

آزمایش HBA1C یا میانگین قند سه ماهه خیلی آزمایش مهمیه

چون ممکنه قند ناشتا به هر دلیلی بالا باشه یا پایین باشه اونروز و جواب دقیقی نگیریم

بعد اون FBS هست که میشه قند ناشتا

بعد میشه چک کردن با دستگاه های تست قند خونگی که بستگی  به کیفیتشون و دقتشون داره