2777
2789
عنوان

بچه میخوام ولی سرد شده (فقط فرزند دارا بیان لطفا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2396 بازدید | 112 پست
ی مدت دیگه رفتارتو عوض کن... اصلا بگو جلوگیری کنه تا بفهمه بخاطر خودش میگی

یعنی چند روز نرم جلو ؟ 

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر شرایطت سخته ولی باید بتونی مدیریت کنی... همین الانم داری از وابستگی که نسبت به شوهرت پیدا کردی ...

باشگاه میرم فقط 

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س
آفرین مرسی پیشنهاد خوبی بود ولی یهو میشینه پای تی وی فقط الکی بیدار میمونه اون وقت چی 

اون وقت برو روپاش بشین و بوسش کن و بگو ازصبح منتظر بودی بیاد و خیلی نیاز داری 

اون فک میکنه تو نیاز نداری فقط برای بچه میگی 

واینکه تا چند وقت واقعا از فکر بچه بیا بیرون 

واینم بگم ماهم اوایل هرروز بود ولی هرچی از  ازدواج میگذره کمتر میشه دلیل به سردی شوهرت نیست 

منم مثل خودت  بچه بیاری اول بدبختیته شوهرتم بیشتر سرد میشه  اشتباه نکن بزار چندسال بگذره

چی بگم ، حالا فعلا گرمش کنم 

اون وقت برو روپاش بشین و بوسش کن و بگو ازصبح منتظر بودی بیاد و خیلی نیاز داری  اون فک میکنه تو ...

اینم هست خو مرسی گلم 😘

برو از بچه چیزی نگو بهش ک  ا ن   د  و م بده تا مطمعن شه خودشو دوس داری

چشم ایده خوبیه 

چی بگم ، حالا فعلا گرمش کنم  

برو ی کاری پیدا کن و عجله نکن برای بچه 

من خودم شیش ماهه رو مخ شوهرم کارکردم که راضی شده الان خودش دوست داره... همش میگم کاش بچمونم الان بود این غذای خوشمزه رو میخورد مثلا از این حرفا... ولی باید بزاری زمان بگذره من بعد 3 سال به بچه فکر کردم 

خوشحالم کردی اول فک کردم مشاوران ایران رومیگی

نه بابا البته مشاورای ایران لیسانسه و فوق لیسانسن بیشتر بیشترشونم دارو شیمیایی میدن منو داشتن قرصی میکردن درصورتی که مشکلم با یه چیز دیگه رفع شد 

برو ی کاری پیدا کن و عجله نکن برای بچه  من خودم شیش ماهه رو مخ شوهرم کارکردم که راضی شده الان ...

همین حرفو من بزنم میگه میشه زهرمارمون نکنی غذارو آخه بچه انقدر بده ؟ 

کلاب دیگه کجاست😱😱😱😱😱😱😱😱😱

یه جایی که بی ادبا میرن 😅😅