2777
2789
عنوان

(بی بی چک!!!+عکس) کی میتونه تفسیر کنه؟😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2698 بازدید | 137 پست
الهی ک ان شاءالله جواب کاذب داده باشه  چون از این ارزونا ۲تومنی گرفته بودم   امشب ی ماک خو ...

فردا خبرشو بده ،منم لایک کن ،نگران نباش،میدونم دو راهی خیلی سختیه ،اما شرایط خودتو بسنج توکل برخدا ان شاءالله بهترین تقدیر و مصلحت برات رقم بخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله بارداری دومم بود به خاطر یک سری مشکلات مجبور شدم عمدی سقطش کنم ،چون واقعا الان شرایطش نبود اما ع ...

درکتون میکنم.  میشه بپرسم بچه ی اولتون چند وقتش بود ک دومی رو باردار شدین؟

آها متوجه شدم  الهی ک خدا از سر تقصرمون بگذره. فقط خداست ک از دلمون آگاهه

روزای سختی میگذره دلم برای خودم میسوزه که اونقدر فشار روم بود که مجبور شدم از پاره تنم بگذرم الانم با حسرتش دارم زندگی میکنم بر باعث و بانیش لعنت 

روزای سختی میگذره دلم برای خودم میسوزه که اونقدر فشار روم بود که مجبور شدم از پاره تنم بگذرم الانم ب ...

الهی بحق این شب بزرگ خدا خودش بهت آرامش بده. ببخشبد یوال آخر میپرسم ازتون که روز از موعد گذشت ک سقط کردین و آیا درد داره؟

الهی بحق این شب بزرگ خدا خودش بهت آرامش بده. ببخشبد یوال آخر میپرسم ازتون که روز از موعد گذشت ک سقط ...

من توی هفته ۷ سقط کردم خیلی تردید داشتم ،نترس درد جسمیش قابل تحمله سخته اما میگذره فقط بعدش باید حسابی به خودت برسی تا زودتر سرپا بشی ،ولی خوب فکراتو بکن احساسی و آنی تصمیم نگیری اول همه جوانبو بسنج ،حتما قبل از سقط سونو بده که خدای نکرده بارداری خارج رحم نباشه ،خلاصه قبل سونو هیچ قرصی برای سقط عمدی استفاده نکنی که خطرناکه ،بعدشم حتما تحت نظر دکتر باشی که مشکلی پیش نیاد در کل سر خود و تنها هیچ کاری نکنی