2777
2789
عنوان

(بی بی چک!!!+عکس) کی میتونه تفسیر کنه؟😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2698 بازدید | 137 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من و همسرم بنده های بد و ناشکری هستیم  ای کااااش بیشتر مواظب بودم  تا اینقدر عذاب وجدان ند ...

قربون حکمت خدا یکی نمیخواد و میشه یکی میخواد و نمیشه در حیرتم از تقدیر و این زندگی

خدایا شکرت .....
حالتو کاملا درک میکنم

ممنونم  ک درکم  میکنی  خیلی عذاب وجدان دارم خیلی،  مطمئنم این عذاب وجدان تا آخر عمر باهامه   کاش ی نفر پیدا بشه بهم بگه  چون هنوز قلبش تشکیل نشده  گناه نداره

قربون حکمت خدا یکی نمیخواد و میشه یکی میخواد و نمیشه در حیرتم از تقدیر و این زندگی

خدا شاهده منم از صبح دارم ب همین فکر میکنم  تو فامیل خودمون دوتا زندگی بخاطر ناباروری  در حال از هم پاشیدنه  حکمت خدارو نمیفهمم

ممنونم  ک درکم  میکنی  خیلی عذاب وجدان دارم خیلی،  مطمئنم این عذاب وجدان تا آخر ...

هرکسی شرایط زندگیشو خودش بهتر میدونه ،منم همین عذاب وجدان رو دارم فقط به امید روزی که خدا دوباره بهم نی نی بده

احتمالش هست یکی دیگه بگیر مارک خوب فردا صبح بزن ،چند روز عقب انداختی؟علایمی داری؟

الهی ک ان شاءالله جواب کاذب داده باشه  چون از این ارزونا ۲تومنی گرفته بودم   امشب ی ماک خوب گرفتم  اول صبح تست میزارم. ۵روز عقب انداختم  علائم ندارم  فقط نمیدونم چرا  معذرت میخوام تکرر ادرار دارم