2777
2789
عنوان

شوهرم منو گذاشت خونه بابام 💔😔

3695 بازدید | 167 پست

صبح خواستیم بریم بیرون مادر شوهرم اومد شروع کرد دعوا کردن شما روز جمعه رفتین بگردین خاک تو سرتون ایشالله سرطان بگیری منم پام پیچ خورد خیلی دردم گرفت عصبی شدم گفتم ایشالله هرچی شر داری برسه ب خودت بعد سوار ماشین شدم حالا شوهرم هم اومد منو رسوند خونه بابام گفت حق نداشتی ب مامانم اینجوری بگی باید ساکت بمونی هرچی میگه حتی بگه تو ج،نده ای بگه ایشالله مادرت بمیره تو باید لال باشی منم گفتم ۶ سال سکوت کردم هیچی نگفتم این شد وضع زندگیم ب مادر تو چ ربطی داره ک من کجا میرم کجا میام تو باید الان خدایی قضاوت کنی این همون مادری هست ک آرزوی مرگ بچه ات رو کرد گفت هروقت تونستی جلو زبونت بگیری هیچی نگی بیا خونه وگرنه دیگه نمی‌خوام بیای منم گفتم نمیام وسایلام رو داروهام رو بیار گفت هیچی از اون خونه مال تو نیست 😔😔😔😔آخه من چقدر سکوت کنم چرا واسه ی بیرون رفتن باید سرطان بگیرم چرا آرزوی مرگ بچم رو می‌کنه چرا نباید مثل خیلیای دیگه اونو مثل مامان خودم دوست داشته باشم چرا شوهرم همه حق رو داد ب مادرش گفتم پام پیچ خورد درد گرفت گفت کاش می‌شکست

میشه واسه سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرستین؟ 🙂⁦♥️⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم خودتو نگه میداشتی بهتربود😔

کسی که بهشت رابرزمین نیافته است،آن را درآسمان نیزنخواهدیافت،خانه ی خدا نزدیک ماست وتنهااثاث آن،عشق است بسترعشق به خدا خدمت به مخلوقش هست.
وااااااای چ شوهری داری شما😤😤😤😤😤😤😤😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

خیلی بد شده 😔😔😔😔😔نمی‌دونم چجوری اینجوری شده قبلا خیلی خوب بود حتی نمیذاشت کسی بهم بگه بالای چشمم ابروئه

اعوذ بالله من الشیطان الرحیم شیطان واقعی

😔😔😔😔😔😔حالا اومدم خونه بابام نگفتم ک قهر اومدم نمی‌دونم چکار کنم چی بگم 

اینهایی همونایی که طرف مادرشون رو میگیرن وبعد همون مامان وبابا فاتحه مبخونن بهشون وفقط پولشو میخوان جورکش بقیه بچه هاشون)خواهر برادرای دیگه شون میشن

مثل همسرسابق من

سکوت میکردی و میدیدی اخرش کی به درد بی درمون دچار میشه عزیزم.اون عفریته تقاص پس میده بد هم تقاص پس میده اما تو جلو شوهرت نباید جواب بدی،باید خوب باشی و سکوت کنی تا بدی رفتار اون عفریته تو چشمش ۱۰ برابر بشه.

خیلی بد شده 😔😔😔😔😔نمی‌دونم چجوری اینجوری شده قبلا خیلی خوب بود حتی نمیذاشت کسی بهم بگه بالای چشم ...

عزیزبچههم داری یانه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲