2777
2789

۱۵ گرم و ۸۰۰ سوت النگو داشتم که قیچی خورده بود ..فروختم ۱۳۷ میلیون و پونصد ..طلا هم گرم۸ میلیون و ۶۷۰ بود 

و به جاش ۱۵ گرم ۴۶۰ سوت طلا گرفتم ..

و ۱۱ میلیون ۷۰۰ هم پول اضافه بدم ..

شوهرم میگه خیلی سرت کلاه گذاشتن و غر میزنه😞

طلای قیچی خورده هم النگو بود که رفتم جوش بدم گفت ۳ میلیون هزینه داره و مثل قبل هم نمیشه ..

چیکار کنم الان🥲

. یه بار اومدم یه اسکناسِ پاره بدم به راننده تاکسی؛ اینقدر استرس داشتم که گفتم:دست شما درد نکنه، همین کنار نگه دارین، من پاره میشم..!🗿😂😂😂😂   ( چاکر همه نی نی سایتیا❤️)

ظاهرا که ن 

تقریبا معادل طلات طلا گرفتی و اجرت هم مناسب دادی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره متاسفانه سرت کلاه گذاشتن اندازه طلای خودت کمتر بهت دادن که نزدیک ۱۲ ملیونم پول گرفتن

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

فکر نکنم طلافروشی سرت کلاه گذاشته باشه اما کلا تعویض ضرره

آره 😞ولی از هر کی میپرسم میگه خوب حساب کرده ..حداقل طلای خودم دقیقا قیمت تابلو ورداشته ...

تازه ۱۱ میلیون هم ماه دیگه بهش بدم ..گفت اگه زودتر بیاری هم ۱۰ تومن میگیرم

. یه بار اومدم یه اسکناسِ پاره بدم به راننده تاکسی؛ اینقدر استرس داشتم که گفتم:دست شما درد نکنه، همین کنار نگه دارین، من پاره میشم..!🗿😂😂😂😂   ( چاکر همه نی نی سایتیا❤️)
چند درصد اجرت حساب کرده؟

اجرتش کم حساب کرده

به نظرم مشکلی نداره بالاخره هر زمان که عوض کنی باید ی مقدار سود و اجرت و مالیات بدی که همینقدر میشه

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید