بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
دیوونه خودتو بپذیر هرطور که هستی اعتماد بنفس داشته باش.رازیانه برا بزرگ شدن سینه خوبه البته با دکتر مشورت کن برا مصرفش.ورزشکن خیلی تاثیر داره.وقتی که بخای بری عمل کنی توقع شوهرت بالامیره فانتزی ازت میخاد پس فردا میخادجاهای دیگت دستکاری بشن.
عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂 عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم
خب روغن خراطین اصل بزن رازیانه هم اگر مشکل هورمونی نداری مصرف کن بگو دستمالیشون کنه شوهرت بعد روغن زدن خیلی موثره
عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂 عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم
لطفا با گذاشتن هرچه سریع تر عکس خود از حاملگی ناخواسته به روز رسانی کاربر ها جلوگیری کنید.)هزار بار خوردم زمین هر بار قوی تر از قبل بلند شدم.همیشه میگن به مو میرسه ولی پاره نمیشه.اگه برگردم گذشته هیچ چیزی رو تغییر نمیدم، هیچ کدوم از اشتباهامو درس نمیکنم، اتفاقایی که توی گذشته افتاد اشتباهایی که کردم راهای غلطی که رفتم باعث شدن که الان من بهترین ورژن از خودمو داشته باشم، اگه اونا نبودن قدرت و درکو شعور الانو نداشتم.عشق شیرین ترین اشتباه من بود.
چرا بنظرت؟اخه طلایی که براشادیم نباشه به چ دردمیخوره؟
خب هرکسی رو خدا یجور خلق کرده این دلیل نمیشه تو کار خدا دست ببری . منم دماغ بزرگی دارم این دلیل نمیشه برم عمل کنم .. اگه خدا میخواست یک جور دیگه میافریدم
بنظرم شما اعتماد بنفست پایینه یکم ببرش بالا ، همه چی حل میشه
خب هرکسی رو خدا یجور خلق کرده این دلیل نمیشه تو کار خدا دست ببری . منم دماغ بزرگی دارم این دلیل نمیش ...
بنظرمن تغییری که برای خوشحال شدن ادم باشه برای حال خوب ادم باشه خیلی هم عالیه،شما میگی بینی بزرگ ایرادنداره درسته ممکنه فرد باهاش راحت باشه امااگر زیبایی وجود نداشته باشه و یه ایراد توی ظاهر ادم باشه اون راحتی واعتماد بنفس دیگه کاذبه واطرافیان ادمو نااگاه وبی کلاس میدونن ک نمیتونه خودشوزیبا کنه وهمچنین زیباییش نقص داره
بنظرمن تغییری که برای خوشحال شدن ادم باشه برای حال خوب ادم باشه خیلی هم عالیه،شما میگی بینی بزرگ ایر ...
اگه واسه حرف مردم زندگی میکنی که دیگران خوب میدونن یا بد برو عمل کن .. ولی اینو جنیفر لوپز که جنیفرشه اخر پشت سرش حرف هست ... پس واسه حرف مردم کاری رو انجام نده چون هرکاری کنی بازم یک عیب روت میزارن ! بعدشدوست داشتن به این چیزا نیست . کسی که واقعا بخوادت به این چیزا نگاه نمیکنه ...