من کنکوریم و حتی نمونه میخونم دفعه پیش تراز قلمچیم بالای ۶۰۰۰ شد رتبه برتر شدم فقط دعا کنین سال دیگه قبول شم برم تهران..
بابام سرکار نمیره اعصاب منو مامانم خورد کرده میگم فلان کتاب میگه پول ندارم دهم یازدهم عذاب شدم تا درس خوندم و بهشون بفهمونم که میخوام واقن درس بخونم و برای آیندم تلاش کنم اونم توی روستا با فرهنگ مزخرفشون.. باورتون نمیشه هنو پول مدرسه ام از سال پیش کامل نداده بعد برای ثبت نام امسالم نمیرن چون میدونه باید پول بده میگم فلان چیز لازمه میگه باشه ولی الان سه هفته است انگار نه انگار.. دهم و یازدهم کلی کتاب از رو pdf خوندم ونتیجش شد نمرات نهایی بالای ۱۹ و چن تا ۲۰ زمستون میشه میگه سرده نمیشه کار کرد الانم که میگم برو فلان جا کار هست میگه کم پول میده یا همش بهونه میاره که اونجا به درد نمیخوره صبح که پامیشم میخوام درس بخونم این وضعیت میبینم انقد اعصابم خورد میشه که بعضی وقتا نمیتونم رو درسم تمرکز کنم مامانم میگه تو فقط سعی کن درستو بخونی توجه نکن ولی مگه میشه؟یه راهی بگین خودم درگیر مسائل خانواده نکنم میدونم اگه متمرکز باشم با ترازی که دارم حداقل میتونم سه رقمی بیارم
وقتی مامانم میاد مدرسه نمونه انقد دبیرا ازم تعریف میکنن که دخترتون خیلی باهوش و با استعداده خودمم میدونم اگه حمایت میشدم وضعیت تحصیلیم و تراز قلمچیم حتی بهتر ازین بود..
ولی چه میشه کرد چاره ای جز تحمل نیست امیدوارم امسال زود تموم شه و سال دیگه تو این خونه نباشم