2777
2789
عنوان

بابام سرکار نمیره😭

642 بازدید | 36 پست

من کنکوریم و حتی نمونه میخونم دفعه پیش تراز قلمچیم بالای ۶۰۰۰ شد رتبه برتر شدم فقط دعا کنین سال دیگه قبول شم برم تهران..

بابام سرکار نمیره اعصاب منو مامانم خورد کرده میگم فلان کتاب میگه پول ندارم دهم یازدهم عذاب شدم تا درس خوندم و بهشون بفهمونم که میخوام واقن درس بخونم و برای آیندم تلاش کنم اونم توی روستا با فرهنگ مزخرفشون.. باورتون نمیشه هنو پول مدرسه ام از سال پیش کامل نداده بعد برای ثبت نام امسالم نمیرن چون میدونه باید پول بده میگم فلان چیز لازمه میگه باشه ولی الان سه هفته است انگار نه انگار.. دهم و یازدهم کلی کتاب از رو pdf خوندم ونتیجش شد نمرات نهایی بالای ۱۹ و چن تا ۲۰ زمستون میشه میگه سرده نمیشه کار کرد الانم که میگم برو فلان جا کار هست میگه کم پول میده یا همش بهونه میاره که اونجا به درد نمیخوره صبح که پامیشم میخوام درس بخونم این وضعیت میبینم انقد اعصابم خورد میشه که بعضی وقتا نمیتونم رو درسم تمرکز کنم مامانم میگه تو فقط سعی کن درستو بخونی توجه نکن ولی مگه میشه؟یه راهی بگین خودم درگیر مسائل خانواده نکنم میدونم اگه متمرکز باشم با ترازی که دارم حداقل میتونم سه رقمی بیارم

وقتی مامانم میاد مدرسه نمونه انقد دبیرا ازم تعریف میکنن که دخترتون خیلی باهوش و با استعداده خودمم میدونم اگه حمایت میشدم وضعیت تحصیلیم و تراز قلمچیم حتی بهتر ازین بود..

ولی چه میشه کرد چاره ای جز تحمل نیست امیدوارم امسال زود تموم شه و سال دیگه تو این خونه نباشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر بی وجدان منم همینه، صبح تا شب، شب تا صبح،فقط بخور و بخواب میکنه،،، 

ازش متنفرم،ازش چندشم میشه ولی مجبورم بمونم،چون بعدش جایی ندارم برم، بچه هامم در به در میشن 

با سردرد میخوابم،باسردرد بیدار میشم،، 

امیدوارم اون دنیا به بدترین عذاب گرفتار بشه

بــــہ امیــد روزای بهتــــر  ♡♡♡

چقدر قوی تو، من فکر کنم ول میکردم از همون اول 

راجب کتاب اینا دست دوم میتونی بگیری یادمه یه سایت بود کتابهای دست دوم تمیز می‌فروخت 

البته پولش هست نمی خوام الکی شر راه بندازم، بگم با دعوا بگیر اینا

سعی کن پولش یجوری بگیری، انشاالله که جور میشه

همینجوری ادامه بده، یکم میفهممت چی میکشی، ولی به قول مامانت بیخیالش شو فکر کن اصلا وجود نداره، فقط برو اتاق بشین گوشت بگیر بخون حقیقتا چاره نیست

عزیزم می دونم شرایط سختیه نمی خوام‌شعار بدم ولی باور کن اونی هم که خانواده اش همه جور امکانات براش فراهم می کنن اما استعدادش رو نداره خیلی بیشتر از تو عذاب می کشه خدا به تو یه گنج عطا کرده که هیچ امکانات مادی جاشو نمی گیره و خیلی ها با کمبود امکانات درخشیدن و به بالاترین جایگاه رسیدن

برات از ته دل ارزوی ارامش و موفقیت می کنم

اینده بچه های من با این تفاوت ک من به حقوق کوچیک دارم

پسر منم بخاطر بی پولیمون ترک تحصیل کرد، الانم داره میره سر کار، 

😭

خدا آدم ظالمو لعنت کنه

بــــہ امیــد روزای بهتــــر  ♡♡♡
شوهر بی وجدان منم همینه، صبح تا شب، شب تا صبح،فقط بخور و بخواب میکنه،،، ازش متنفرم،ازش چندشم میشه ول ...

این گشاد ها را چ ب زن گرفتن 

واقعا حق قانونی دو برابری نسبت ب زن برای مردای تنبل نباید باشه