2777
2789
عنوان

گواهی سلامت

115 بازدید | 17 پست

سلام من ۱سال و ۶ماهه عقدم دوماه دیگه میخوام عروسی کنم سوالم اینه که من تا حالا درباره پرده ب.ارت با شوهرم حرف نزدم ببینم نظرش چیه خیلی دوس دارم بپرسم ازش دربارش حرف بزنیم ولی خجالت میکشم میخوام مثلا بهش بگم چند نوع پرده داریم تا بفهمه. همش میترسم خون نیاد اونم اطلاعات نداشته باشه فکر بد کنه بدبین شه میشه بگید چجوری دربارش باهاش حرف بزنم. چجوری سر صحبتو باز کنم که گند نزنم. شما دوران عقد دربارش حرف میزدید چی میگفتید

سلام عزیزم توی کلاس که واسه ازدواج رفتید گفتم بهشون ولی واسه اطمینان میخوای برو نامه بگیر اگر بعدش اتفاقی افتاد حرفی نزنه بهت 

عاشق لواشکی بیا اینجا👇😋پشیمون نمیشی😍 https://eitaa.com/torshkade_yazd 

نمیدونم

من خودم دسته گل به اب دادیم با شوهرم ولی متوجه نبودم و فکر میکردم که نههه این خونه ببخشید مال پریودیم بوده 

اخه ی روز بعد پریودیم ر..ابطه داشتیم 

بعد از چقدر که شوهرم اصرار ب را..بطه کامل کرد دیگه رابطه داشتیم و فهمیدیم همون موقع....اره دیگه

و خون هم نیومد شوهرمم چیزی نگفت

عقدیم هنوز

🎀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول عزت نفست رو ببر بالا که خودت رو خوذت عیب نذاری 

نظراون درجه دوم اهمیته

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
نمیدونممن خودم دسته گل به اب دادیم با شوهرم ولی متوجه نبودم و فکر میکردم که نههه این خونه ببخشید مال ...

من میترسم خون نیاد اونم اصن حرفی ازش نزده. فقط یه بار روز اول عقد که رابطه بدون دخول داشتیم گفت خونم میاد من جوابشو ندادم همین دیگه نپرسیده 

این چیزا رو تو کلاس قبل عقد میگن چیزی واسه خجالت نیست

میدونه نمیدونم چجوری دربارش باهاش حرف بزنم چی بگم چجوری شر ع کنم دوس دارم از ترسم بگم بهش که میترسم رابطه داشته باشیم دوس دارم باهاش راحت باشم ولی ولی نمیتونم نمیدونم چی باید بگم 

خوب برو اول معاینه کن ببین از چه مدلی هستی اگه مثلا ارتجاعی باشی خون ریزی نداری بعد باهاش مطرح کن ال ...

دوس ندارم برم معاینه شم خجالت میکشم 

شناخت رو نمیدونم زیاد درباره مسائل زناشویی حرف نمیزنم اون فک میکنه من معذبم منم چون اون هیچی نمیگه منم نمیگم 

بعدشم عزیزم گواهی سلامت منسوخ شده،دلیل و سندی بر باکره بودن فرد یا غیر باکره بودنش نیست.

اهاا نه میدونم سوالم چیه میخوام بدونم چجوری دربارش با شوهرم حرف بزنم چی بگم بهش دوس دارم باهاش راحت باشم ولی سختمه