2777
2789
عنوان

از کجامیتونم بفهمم؟؟؟؟

222 بازدید | 24 پست

سلام من برادرو وخانمش از هم جدا شدن برادرم چون راننده ماشین سنگینه خونه وماشینو داد به زن سابقش چون خودش اکثرا بار میبره نیست پسرشم پیش زن سابقش میمونه وقتی برادرم میاد پسرش میاد پیشش(برادرم پیش مادرمینا زندگی میکنه)الان زنه سابقش بیمارستان بستریه ومیگه مریضم ریه هام عفونت کرده ولی اصلا نمیگه که کروناست۰الانم وقت اوندن وداداشمه من نگران اینم پسرش ناقل باشه وبیاد خونه مادرم۰از کجا میتونم پیگیری کنم ببینم کروناست یا نه

باید تا یه هفته برادر زادتونو قرنطینه کنین تا ببینین علائمی داره یا نه از هیچ راهی نمیشه فهمبد که ا ...

نه همین بفهمم مامان کرونا گرفته یانه اخه خودش میگه کرونا نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم داره مثل سیر وسرکه میجوشه  به برادر گفتم نیارش چند وقت ۰اما دیروز میگفت امیر هب زنگ میزنه بابام کی میای روم نشده بهش بگم نباید بیای خونه مامانبزرگ بخاطش نیومدم هنوز اخه تا کی مینتونه بیرون بمونه

نمیدونم چرا بعضیا انقدر ۰۰۰۰۰شدن مگه کم چیزیه خوب بگو کرونا گرفتم چرا قایم میکنن با جون مردم بازی می ...

اگه نتونستین از هیچ راهی بفهمین برادرزادتون اومد تنها راهش اینه که هم اون ماسک بزنه هم مادرتون و فاصله رو رعایت کنن

مادر برادر زادتون چند وقته بستریه ؟

اگه از اولین علامتش سه هفته گذشته باشه برادر زادتون دیگه ناقل نیست

ببین عزیزم شما کارب اونا نداشته باشین خودتون رعایت کنین و ب برادرتم بگو یهفته اینا سمت مادرت نیان ک ...

برادرم راننده ست بیاد دو روز می مونه ومیره متاسفانه با مامانمینا زندگی میکنه بابام هر دو دوز واکسوشو زده ولی مامانم یه دوز زده