2777
2789
عنوان

بیاین از بدترین تیکه هایی که خونواده شوهر بهتون انداختن بگین😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 14232 بازدید | 277 پست
عجب نزار این چیزارو بگن یعنی چی اصلا😑

خیلی پرو ان و بی فرهنگ 

دردی که میکشی، اشتباهی که میکنی، اشکی که میریزی، حرفی که میشنوی، حس بدی که میگیری، عشقی که نمیگیری، آدمی که از دست میدی، آرامشی که نداری، محبتی که نمیبینی، انتظاری که میکشی، درون ریزی‌ای که داری، قضاوتی که میشی، آرزویی که دفن میکنی، امیدی که خاک میکنی برای هیچکس مهم نیست؛ زور الکی نزن....چقدر این متن از فروغ فرخزاد موده:«هیچ چیز راحتم نمی‌کند. نه دریا، نه آفتاب، نه درخت‌ها، نه آدم‌ها، نه فیلم‌ها، نه لباس‌هایی که تازه خریده‌ام. نمی‌دانم چه کار کنم. بروم و سرم را به درخت‌ها بکوبم، داد بزنم، گریه کنم؛ نمی‌دانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدترین تیکه که کلا دیگه بخاطر اون حرف قیدشون رو زدم چند ماه پیش بود، منو خواهرشوهرم هر کدوم یه بچه د ...

آخی عزیزدلم ب خدااشکم دراومد ب خاطراین پست 

وای چقدخوشحالم واس تو ک خداپشتت بوده ان شاالله همیشه همینطور خداهواتو داشته باشه گلم😍😙😘😚

تو ختم تمام دلبرانی❤️💫

چند سالته؟؟من ۳ساله عروسی کردم ب منم میگن بچع بیار ولی من دودلم☹️ولی شوهرم بچه میخواد من ۲۱شوهرم ۲۸ج ...

من سنم کمه خودمم اصلا دلم بچه نمیخواد 

بهشم‌گفتم‌من تازه کنکور دادم‌میخوام درس بخونم و شوهرمم‌نشکلی نداره 

گفتم اونی که باید گیر بده شوهرمه که اصلااا دلش نمیخواد 

به شما چه اخععع😐😕

شده از درد بخندی که نبارد چشمت...من در این خنده پُر غُصه مهارت دآرم.🙃 
منم میگم ولی کلا خیلی رو دارن و از رو نمیرن 

باید نقطه ضعفشون پیدا کنی با این ماجرا ترکیب کنی بگی تا دست بردارن

من از اینجا چه میخواهم... نمیدانم!  امید روشنایی گرچه در این تیرگیها نیست. من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم!
شوهرتم بدش نمیاد از حرفشونا😑

الان کارمون به طلاق کشیده چندبار .کلا شوهرم نسبت به خانواده اش ک هرچی به من میگن  بی خیاله 

دردی که میکشی، اشتباهی که میکنی، اشکی که میریزی، حرفی که میشنوی، حس بدی که میگیری، عشقی که نمیگیری، آدمی که از دست میدی، آرامشی که نداری، محبتی که نمیبینی، انتظاری که میکشی، درون ریزی‌ای که داری، قضاوتی که میشی، آرزویی که دفن میکنی، امیدی که خاک میکنی برای هیچکس مهم نیست؛ زور الکی نزن....چقدر این متن از فروغ فرخزاد موده:«هیچ چیز راحتم نمی‌کند. نه دریا، نه آفتاب، نه درخت‌ها، نه آدم‌ها، نه فیلم‌ها، نه لباس‌هایی که تازه خریده‌ام. نمی‌دانم چه کار کنم. بروم و سرم را به درخت‌ها بکوبم، داد بزنم، گریه کنم؛ نمی‌دانم
حالا که مجبوری بری بهتره که به دل نگیری ولی محترمانه جواب بده که دیگه چیزی بهت نگن

ترجیح میدم   جواب ندم کلا حوصله ی بحث ندارم چون آخرش من مقصر میشم و یه جورایی بی ادب . 

همون کافیه که جوابشو خدا بشون میده با هزارتا درد و مرض و کلی کاهش وزن و دوا درمون که خودم دارم می بینم 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
بحثی با شما ندارم.  فحش رکیک در هیچ حالت مجاز نیست.  قبلا یک کاربر بود(البته هنوزم هست)& ...

منم بحثی نکردم باشما فقط اینکه واقعا منظوری نداشت طرف همین⁦❤️⁩

فقط باید داستان رو سانسور میکرد ک نکرد 

ولی نی نی یار رو واقعا بخاطر چیز های الکی تگ کردن آدم رو یکم بچه نشون میده

بهتره خودمون تذکر بدیم واسه چیز های کوچیکه محترمانه البته

ممنون⁦❤️⁩

باید نقطه ضعفشون پیدا کنی با این ماجرا ترکیب کنی بگی تا دست بردارن

همین کارو باید بکنم

ای خواهر ایقد میگن .هرچی میخوام باهاشون قطع ارنباط کنم شوهرم من و به زور میبره اگ نرم دیگ تا د ...

قطع رابطه نمیشه کرد. باید سرجاشون بنشونیشون

من از اینجا چه میخواهم... نمیدانم!  امید روشنایی گرچه در این تیرگیها نیست. من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم!

علنا جلوی من میگن داداشمون خیلی خ ب بود وقتی زن گرفته دیگه کاری به ما نداره بعد میگم منظورتون چیه میگن زنش بده و طلسمش کرده با خنده میگن ولی حرف دلشونه لاشیا.منم میگم اینم هنره یه زنه که مردو جذب خودش کنه

گناه من سادگی بود .