2777
2789
عنوان

بیاین از بدترین تیکه هایی که خونواده شوهر بهتون انداختن بگین😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 14232 بازدید | 277 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده ی شوهر موجود نیست 

خود شوهر هم موجود نیست

پس در نتیجه کسی نیست تیکه بندازه 

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
خب پاکید دیگه بنده خدا بعدشم منظوری نداشت😐 حالا تو بیخیال شو عه

دفعه اول منظوری نداشت چرا دوباره تکرار کرد؟ 

اشتباه یه بار پیش میاد نه دوبار. این عمدا گفت دید من نی نی یار تگ کردم پاک کرد

من از اینجا چه میخواهم... نمیدانم!  امید روشنایی گرچه در این تیرگیها نیست. من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم!
واسه پسرم به اسم ایرانی انتخاب کردیم ولی چون خانواده شوهرم مذهبین انتظار داشتن اسم مذهبی بزاریم ولی ...

چیع مگه اسم پسرت؟

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂
باید یاد بگیریم کسایی که تیکه میندازن انرژی منفی دارن و بندازیمشون دور

آره من یکی از خواهرشوهرامو با دخترش پرت کردم بیرون از زندگیم الان سالی یه بارم نمیبینموشون 😋 زبونشون مثل نیش مار بود

چون اون خوشکلتر به خاطر همین گفتن هنوز هر وقت دلشون بخواد میگن 

خب توام اینو بگو دیگه بگو آدم موقع ازدواج باید حواسش جمع باشه سرش کلاه نره ولی من موقع ازدواج انگار زبونمو بسته بودن

ولی بگو همه چی قسمت خداس دیگه چه میشه کرد⁦☹️⁩😐😒

انقدر رک 😳😳😳شوهرت چی گفت

شوهرم گفت لیاقتش رو من تعیین کردم که خونه رو زدم بنامش که بازم برای زن من کمه باید بیشتر از اینا می کردم که نداشتم وگرنه یه شهر هم برای زنم کمه

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
بازم بگو زارت😐بگو اخه خواهر من عروس شما نمیشد ک

من شوهرم خودش انتخاب بعد اونا نیومدن ببین تا تو نامزدی ک اومدن با شوهرم دعوا کردن گفتن چرا کوچیکه رو نگرفتی 😣 خواهرم خودش کسه دیگ ای رو دوست داشت 

دردی که میکشی، اشتباهی که میکنی، اشکی که میریزی، حرفی که میشنوی، حس بدی که میگیری، عشقی که نمیگیری، آدمی که از دست میدی، آرامشی که نداری، محبتی که نمیبینی، انتظاری که میکشی، درون ریزی‌ای که داری، قضاوتی که میشی، آرزویی که دفن میکنی، امیدی که خاک میکنی برای هیچکس مهم نیست؛ زور الکی نزن....چقدر این متن از فروغ فرخزاد موده:«هیچ چیز راحتم نمی‌کند. نه دریا، نه آفتاب، نه درخت‌ها، نه آدم‌ها، نه فیلم‌ها، نه لباس‌هایی که تازه خریده‌ام. نمی‌دانم چه کار کنم. بروم و سرم را به درخت‌ها بکوبم، داد بزنم، گریه کنم؛ نمی‌دانم

بگو منم شما رو درست نشناخته بودم وگرنه اگه شمارا مثل الان شناخته بودم قبول نمیکردم

من از اینجا چه میخواهم... نمیدانم!  امید روشنایی گرچه در این تیرگیها نیست. من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم!
من تیکه میکه زیاد می‌شنوم بخصوص از پدر شوهرم  ولی بخاطر شوهرم نمیتونم قطع رابطه کنم یعنی غیر م ...

حالا که مجبوری بری بهتره که به دل نگیری

ولی محترمانه جواب بده که دیگه چیزی بهت نگن

من یه خواهر بزرگتر دارم فقط

یبار مامان و خواهرای همسرم گفتن وای پس تو چرا متل خواهرت نیستی اون خیلی خوشکله که

من فقط خندیدم گفتم آره فداش بشم فقط تو رو خدا چشمش نزنین😂😂

بعد هی بهشون گفتم من هنوز یه امیدی دارم بچم به خالش بره خوشکل بشه شما بچه هاتون باید به کی بره آخره بشه بهشون نگاه کرد

تموم شد، دیگه حرف زیادی در مورد قیافه نزدن

البته الان دیگه اینجوری جواب نمیدم رک میگم چه حرف زشتی، یا بهتره موقع حرف زدن فکر کنین یا از اینجور جوابا

دفعه اول منظوری نداشت چرا دوباره تکرار کرد؟  اشتباه یه بار پیش میاد نه دوبار. این عمدا گفت دید ...

خب؟بنده خدا اون چیزی که شنیده گفت

وگرنه دلیل بر فحش یا لذت بردن کسی اینو نگفت ک