2777
2789
عنوان

بیاین از بدترین تیکه هایی که خونواده شوهر بهتون انداختن بگین😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 14232 بازدید | 277 پست

[QUOTE=199318079]خب توام اینو بگو دیگه بگو آدم موقع ازدواج باید حواسش جمع باشه سرش کلاه نره ولی من موقع ازدواج انگار  

خیلی حرفا میزنن ولی این  خیلی دلم و شکست 

دردی که میکشی، اشتباهی که میکنی، اشکی که میریزی، حرفی که میشنوی، حس بدی که میگیری، عشقی که نمیگیری، آدمی که از دست میدی، آرامشی که نداری، محبتی که نمیبینی، انتظاری که میکشی، درون ریزی‌ای که داری، قضاوتی که میشی، آرزویی که دفن میکنی، امیدی که خاک میکنی برای هیچکس مهم نیست؛ زور الکی نزن....چقدر این متن از فروغ فرخزاد موده:«هیچ چیز راحتم نمی‌کند. نه دریا، نه آفتاب، نه درخت‌ها، نه آدم‌ها، نه فیلم‌ها، نه لباس‌هایی که تازه خریده‌ام. نمی‌دانم چه کار کنم. بروم و سرم را به درخت‌ها بکوبم، داد بزنم، گریه کنم؛ نمی‌دانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاریم چند روز پیش برگشت گفت اگه چند سال ادم‌ بچه نیاره میگن یارو حتما مشکل داره منظورش با من بود منم‌برگشتم‌گفتم اولا که سنم کمه بچه نمیخوام دوما اونایی که این فکرو میکنن از فقر فرهنگیه و بویی از فرهنگ نبردن 

لال شد😐

شده از درد بخندی که نبارد چشمت...من در این خنده پُر غُصه مهارت دآرم.🙃 
بهش گفتم مگ تو باید اجازه بدی بخونم یا نه فعلا ک داداشت راضیع  آخرشم استوری گذاشتم لطفا سرتونو ...

کار خوبی کردی منم خواهرشوهرم تو خانواده شوهرم ازهمشون بدتره

باهاش قطع رابطه کردم عفریته رو

دیشب😐حرف عید قربان و غدیر اینا بود.مادرشوهرم به شوهرم میگفت ک من بشنوم،گف خونواده خانومه پسرداییت ب ...

میگفتی حتما کادو خوبی خانواده شوهرش عیدی دادن که اونام اینجوری تلافی کردن چقدر پروعن بعضیا

تو فامیل شوهرم یه خانوادس ک مادرشوهرم همیشه میگفت اوووووف نمیدونی چه جهازی داده بودن به دختره

بعد پرسیدم مامان بابای دختر پاگشا چی بهش دادن انقدر تعریف میکنی گفت ماشین ظرفشویی رو تو جهاز ندادن نگه داشتن پاگشا دادن

منم گفتم این همه تعریف کردی جهاز دادن و جهاز دادن این بود؟

حتما ماشین لباس شوییم نگه داشتن عید بهش عیدی بدن بعدم قاه قاه خندیدم

چون مامان بابام جهیزیه کامل و خوبی بهم دادن و همه ی مناسبتا شب چله پاگشا عیدی لهم طلا دادن

دیگه انقدر جواب دادم خفه خون گرفته🤣🤣🤣🤣

بگو منم شما رو درست نشناخته بودم وگرنه اگه شمارا مثل الان شناخته بودم قبول نمیکردم

ای خواهر ایقد میگن .هرچی میخوام باهاشون قطع ارنباط کنم شوهرم من و به زور میبره اگ نرم دیگ تا دوماه زندگی و به کامم زهر میکنه 

دردی که میکشی، اشتباهی که میکنی، اشکی که میریزی، حرفی که میشنوی، حس بدی که میگیری، عشقی که نمیگیری، آدمی که از دست میدی، آرامشی که نداری، محبتی که نمیبینی، انتظاری که میکشی، درون ریزی‌ای که داری، قضاوتی که میشی، آرزویی که دفن میکنی، امیدی که خاک میکنی برای هیچکس مهم نیست؛ زور الکی نزن....چقدر این متن از فروغ فرخزاد موده:«هیچ چیز راحتم نمی‌کند. نه دریا، نه آفتاب، نه درخت‌ها، نه آدم‌ها، نه فیلم‌ها، نه لباس‌هایی که تازه خریده‌ام. نمی‌دانم چه کار کنم. بروم و سرم را به درخت‌ها بکوبم، داد بزنم، گریه کنم؛ نمی‌دانم

بعد یکسال خونوادمو دعوت کردم‌خونم شوهر بی عقلم زنگ زد خونوادش و خواهرشم دعوت کرد!

فرداش مادرشوهرم زل زد تو چشام گفت من اصلا دوست نداشتم بیام گفتم اگه نیام حالا فردا خودت و عمه هات حرف در میارین!!!!

آخه احمق عمه های من مهمون من بودن چرا باید ناراحت بشن ک تو نیستی؟!

من ساده هم فقط نگاش کردم!!😐

دختر قشنگم، خوش اومدی به زندگیمون😍مامان فدای تک تک نفسات 🌹
جاریم چند روز پیش برگشت گفت اگه چند سال ادم‌ بچه نیاره میگن یارو حتما مشکل داره منظورش با من بود منم ...

چند سالته؟؟من ۳ساله عروسی کردم ب منم میگن بچع بیار ولی من دودلم☹️ولی شوهرم بچه میخواد من ۲۱شوهرم ۲۸جفتمون متولد تابستون

من یه خواهر بزرگتر دارم فقط یبار مامان و خواهرای همسرم گفتن وای پس تو چرا متل خواهرت نیستی اون خیلی ...

منم میگم ولی کلا خیلی رو دارن و از رو نمیرن 

خب؟بنده خدا اون چیزی که شنیده گفت وگرنه دلیل بر فحش یا لذت بردن کسی اینو نگفت ک

بحثی با شما ندارم.

فحش رکیک در هیچ حالت مجاز نیست.

قبلا یک کاربر بود(البته هنوزم هست) به من فحاشی میکرد بعد پاک میکرد میگفت من چیزی نگفتم! امثال این افراد باید از سایت حذف بشن

من از اینجا چه میخواهم... نمیدانم!  امید روشنایی گرچه در این تیرگیها نیست. من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم!
چه عقده ای.. میگفتی خوشم نمیاد ازاون رنگ مو وگرنه گذاشتنش کاری نداره برام رنگ موهایه خودم جذابتره.. ...

دقیقا

خب اگه دلم میخواست یه رنگ زرد قناری کاری نداره که😑 حتما خوشم نمیاد دیگه

تازه شوهرمم عاشق موهامه اتفاقا 😁