2777
2789
عنوان

بیاین از بدترین تیکه هایی که خونواده شوهر بهتون انداختن بگین😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 14230 بازدید | 277 پست
کار خوبی کردی پرووو چه حقی داره پشت سر مامانت اینجور بگه

اره حقشو گذاشتم کف دستش😂😂

اینقدر بدم میاد از این مذهبی های همه کاره

یدونه نماز میخونه پشت نماز هر کاری انجام میده استغفرالله 😐😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا از تاپیک برید بیرون بنده خدا داشت یه چیزی تعریف میکرد خیلی رفتار زشتی دارید شما

به شما ربطی نداره من کجا پست بذارم.

@نی_نی_یار_3  

این کاربر هم از فحاشی حمایت میکنه لطفا مسدود بشه

من از اینجا چه میخواهم... نمیدانم!  امید روشنایی گرچه در این تیرگیها نیست. من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم!

یه بار با شوهرم دعوام شده بود این فضول خانوم هم اومده بود خونمون ببینه چرا با شوهرم دعوام شده .مامان بابامم بودن بعد گفتم الهی دست مردی که دست رو زدنش بلند می‌کنه بشکنه .خیلی عصبانی بودم بعد لرن گفت که دستت هم اشکست. من دیگه خیلی قاطی کردم گفتم بلند شوید بفرمایید بیرون بابا .بعد تو خونه خودم میگفت مگه خونه ماله توئه گفتم پ ن پ ماله پسرته . اگه عرضه داشت می‌خرید.

با شلوارک میری تو آسانسور عکس میگیری لوکیشن میزنی دبی؟  پشت سرتو نگا کن نوشته استیل البرز ..  در آسانسور بزنه به کمرت ملعووون⁦O_o⁩                                                                                                                 من جواب « چه خبر » اولی رو بزور میدم بعد تو  میگی « دیگه چه خبر » ؟؟؟!!    
خوب گفتی⁦❤️⁩ ولی عزیز نذار زیاد دیر بشه بعدا مشکل میاره لامصب

واقعا😢من سه ساله عروسی کردم خواستم شاغل شم کرونای لعنتی و.. الان میخوام اقدام کنم دودلم بنظرت بعد بچه دار شدن شاغل شم میشه؟

منم بحثی نکردم باشما فقط اینکه واقعا منظوری نداشت طرف همین⁦❤️⁩ فقط باید داستان رو سانسور میکرد ک نک ...

مقابله کردن با فحاشی کودکانه نیست.

من هرجا فحش ببینم گزارش میکنم

سایت زنانه است چاله میدان نیست

من از اینجا چه میخواهم... نمیدانم!  امید روشنایی گرچه در این تیرگیها نیست. من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم!
واقعا😢من سه ساله عروسی کردم خواستم شاغل شم کرونای لعنتی و.. الان میخوام اقدام کنم دودلم بنظرت بعد ب ...

اره بابا اول بچه دار شو بعد

صد تا جا هست واسه نگهداری کودک

ولی یدونه بچه بیار ک خیالت راحت شه ک یدونه داری بعدا دست به دامن دکترا نشی

دختر خاله منم همین کارو کرد ینی دوسال فقط دووییید دیگه این دکتر اون دکتر آخر خدا بهش رحم کرد

به شما ربطی نداره من کجا پست بذارم.   @نی_نی_یار_3     این کاربر هم از فحاشی حمایت ...

درگیریا خانم صاحب تاپیکه بعد بهش ربط نداره؟؟؟

@نی_نی_یار_3 عزیزم بیا لطفا این خانم تاپیک‌رو بهم ریخته اون کاربرم ک‌پستشو‌پاک کرد من از اول تاپیک‌اینجام فوری حذف کرد پستشو این خانم ول کن نیست ب صاحب تاپیک‌هم بی احترامی میکنه

قطع رابطه نمیشه کرد. باید سرجاشون بنشونیشون

خیلی زبون درازن .اصلا خوشم نمیاد ازشون .خیلی دلم میخواد طلاق بگیرم  خودمو شوهرمم اصلا با هم تفاهم نداریم

دردی که میکشی، اشتباهی که میکنی، اشکی که میریزی، حرفی که میشنوی، حس بدی که میگیری، عشقی که نمیگیری، آدمی که از دست میدی، آرامشی که نداری، محبتی که نمیبینی، انتظاری که میکشی، درون ریزی‌ای که داری، قضاوتی که میشی، آرزویی که دفن میکنی، امیدی که خاک میکنی برای هیچکس مهم نیست؛ زور الکی نزن....چقدر این متن از فروغ فرخزاد موده:«هیچ چیز راحتم نمی‌کند. نه دریا، نه آفتاب، نه درخت‌ها، نه آدم‌ها، نه فیلم‌ها، نه لباس‌هایی که تازه خریده‌ام. نمی‌دانم چه کار کنم. بروم و سرم را به درخت‌ها بکوبم، داد بزنم، گریه کنم؛ نمی‌دانم
برات دعای خیر کرد گفت خدا شفات بده کجاش فحاشیه 

مگه من مریضم که خدا شفام بده؟ این حرفش توهین بود

[QUOTE=199319221]به شما ربطی نداره من کجا پست بذارم.   @نی_نی_یار_3     این کاربر هم از فحاشی حمایت ...[/QUOTE

عیب نداره بمون بقیه بفهمن چقدر خود شیرین کن هستی

البته تا همین الانم همه شناختنت 😂😂😂😂😂😂😂

ای بابا ناراحت شدم برات☹️

🙁🙁

دردی که میکشی، اشتباهی که میکنی، اشکی که میریزی، حرفی که میشنوی، حس بدی که میگیری، عشقی که نمیگیری، آدمی که از دست میدی، آرامشی که نداری، محبتی که نمیبینی، انتظاری که میکشی، درون ریزی‌ای که داری، قضاوتی که میشی، آرزویی که دفن میکنی، امیدی که خاک میکنی برای هیچکس مهم نیست؛ زور الکی نزن....چقدر این متن از فروغ فرخزاد موده:«هیچ چیز راحتم نمی‌کند. نه دریا، نه آفتاب، نه درخت‌ها، نه آدم‌ها، نه فیلم‌ها، نه لباس‌هایی که تازه خریده‌ام. نمی‌دانم چه کار کنم. بروم و سرم را به درخت‌ها بکوبم، داد بزنم، گریه کنم؛ نمی‌دانم