2777
2789
عنوان

بیاین از بدترین تیکه هایی که خونواده شوهر بهتون انداختن بگین😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 14231 بازدید | 277 پست
بدترین تیکه که کلا دیگه بخاطر اون حرف قیدشون رو زدم چند ماه پیش بود، منو خواهرشوهرم هر کدوم یه بچه د ...

مشخصه خیلی اهل حرف درآوردنه.. هرکاری کنی یه حرفی پشتت میسازه.. نشنیده بگیر خدا جوابگو هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقریبا قطع ارتباط کردم پسرم و شوهرم می رن من دیگه نمی رم، دو سال پیش خونه مون رو که پنجاه متر بود عو ...

توام میگفتی هرکسی نون دلشو میخوره

اون کسی هم که قراره ببینه و نظر بده خداس نه بنده خدا😂⁦❤️⁩

یبار عمم اینا داشتن درباره نماز بهم گیر میدادن خودم نماز رو دوست دارما ولی تنبلم

بعد داشت از مامانمم بد می‌گفت میگفت نسل اونا خرابه و فلان

بهش گفتم عمه نماز خواندن ما مارو قول زده معاویه هم نماز میخوند

اتفاقا دل مامانم اینا دریاس ولی امان از دل تنگیده و تار ما که یدونه نماز می‌خونیم غرور مارو ورمیداره خدا کنه حداقل تو اون دنیا با معاویه محشور نشیم😂😂😂😂ینی یجور کوبوندما دهنش عوضی واسه من ادای امام رو درمیاره

من تیکه میکه زیاد می‌شنوم بخصوص از پدر شوهرم  ولی بخاطر شوهرم نمیتونم قطع رابطه کنم یعنی غیر م ...

اره کارت درسته 

ادم ک نمیتونه فراموش کنه ولی وقتی نمیتونی شرایطو عوض کنی باید خودتو عوض کنی اصلا اهمیت ندی ب حرفاشون ارامش خودت بیشتره

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔
اره کارت درسته  ادم ک نمیتونه فراموش کنه ولی وقتی نمیتونی شرایطو عوض کنی باید خودتو عوض کنی اص ...

آخهخواهرم میگه احمقی 🥴

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
وا🙄🙄چی گف مگه خدایاشفابده

اسم الت تناسلی مردانه اورده چیزی نگفته؟ 

@نی_نی_یار_3  

نی نی یار لطفا این کاربرها که از فحاشی حمایت میکنن را مسدود کنید

من از اینجا چه میخواهم... نمیدانم!  امید روشنایی گرچه در این تیرگیها نیست. من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم!
😐میگفتی زارت😑

هنوزم میگن 🙁

دردی که میکشی، اشتباهی که میکنی، اشکی که میریزی، حرفی که میشنوی، حس بدی که میگیری، عشقی که نمیگیری، آدمی که از دست میدی، آرامشی که نداری، محبتی که نمیبینی، انتظاری که میکشی، درون ریزی‌ای که داری، قضاوتی که میشی، آرزویی که دفن میکنی، امیدی که خاک میکنی برای هیچکس مهم نیست؛ زور الکی نزن....چقدر این متن از فروغ فرخزاد موده:«هیچ چیز راحتم نمی‌کند. نه دریا، نه آفتاب، نه درخت‌ها، نه آدم‌ها، نه فیلم‌ها، نه لباس‌هایی که تازه خریده‌ام. نمی‌دانم چه کار کنم. بروم و سرم را به درخت‌ها بکوبم، داد بزنم، گریه کنم؛ نمی‌دانم

اصلا یادم نمیاد🤔

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
توام میگفتی خواهر کوچیکم مثل من ساده نیس😐😂

چون اون خوشکلتر به خاطر همین گفتن هنوز هر وقت دلشون بخواد میگن 

دردی که میکشی، اشتباهی که میکنی، اشکی که میریزی، حرفی که میشنوی، حس بدی که میگیری، عشقی که نمیگیری، آدمی که از دست میدی، آرامشی که نداری، محبتی که نمیبینی، انتظاری که میکشی، درون ریزی‌ای که داری، قضاوتی که میشی، آرزویی که دفن میکنی، امیدی که خاک میکنی برای هیچکس مهم نیست؛ زور الکی نزن....چقدر این متن از فروغ فرخزاد موده:«هیچ چیز راحتم نمی‌کند. نه دریا، نه آفتاب، نه درخت‌ها، نه آدم‌ها، نه فیلم‌ها، نه لباس‌هایی که تازه خریده‌ام. نمی‌دانم چه کار کنم. بروم و سرم را به درخت‌ها بکوبم، داد بزنم، گریه کنم؛ نمی‌دانم