2777
2789
عنوان

بیاین از بدترین تیکه هایی که خونواده شوهر بهتون انداختن بگین😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 14230 بازدید | 277 پست
بیچااااااره انگار خیلی تنهاست.. دختر نداره؟

چرا دخترم داره ۱۶_۱۷سالشه

جفتشون هیچ جا نمیرن اصلا آدم نمیبیننن تا یکی میره خونشون کلافه میکنننننن طرفوووووو

منم رو خواب شبم حساسم سر ساعت باید بخوابم وگرنه دیگه نمیتونم بخوابم هرچی هم میگم حالیشون نمیشه

گرفتارشدم خواهر  

مردم دغدغه دارن منم دغدغه دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@نی_نی_یار_3    

خانم اجازه

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
به نظرم مادر شوهرت خوبم حرف زده الان ازدواج کنی کار بلد نباشی میخورنت درجا🤣

هنوز ازدواج نکردم یعنی بکنم میخورنم🤕

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

بدترین تیکه که کلا دیگه بخاطر اون حرف قیدشون رو زدم چند ماه پیش بود، منو خواهرشوهرم هر کدوم یه بچه داریم، خواهرشوهرم دومی رو حامله شد من تو جمع با خوشحالی تبریک گفتم مادرشوهرم برگشت گفت به من، اینم نازایی ثانویه گرفته بچش نمیشه ما ادمهای خوبی هستیم که هیچی بهش نمی گیم من اومدم خونه تا صبخ گریه کردم بخدا به هفته نکشید خواهرشوهرم سقط کرد و ماه بعدش نی نی دوم من اومد تو دلم، حالا حسود خانم شش ماهمه یه بار نگفته شنیدم حامله ای، پشت سرم هم گفته بود عروسم خیلی فتنه است عمدی دومی رو اورد که جا پاش سفت بشه

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
وااااا.. این چه طرز حرف زدنه

اونموقع خیلی ناراحت شدم.حتی زدم زیر گریه.چون تو موقعیتی هم گفت که مثلا داشت از تربیت جاریم تعریف میکرددیگه خودت خانومی میدونی آدم چقد حساسه رو این مسائل

مادر شوهر من میگفت پسر من قبل از ازدواج دستاش ظریف بود الان نگای دستاش بکن. میگفت بچم لاغر شده ایجور شده اوجور شده. اما خدا خوب جوابشو داد

🍁دنیا نیرزد به آن که پریشان کنی دلی را🍁
دیگه ازت انتظار دارن بتونی خونه زندگی رو جمع کنی کم کم یاد بگیر چیز سختی نیست

چشم مرسی عزیزدلم که راهنماییم میکنی 🧡🙏

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
این زخم زبون زدناشون آدمو اذیت میکنه واسه منم همینجورن.. همش یه چیزی میگن که بعد یکماه میرم خونشون ...

نه خونشون رفتنی چیزی نمیگن ولی این حرفشون خیلی سنگین بود برام،مخصوصا ک شوهرمم چیزی نگفت بهش