خودم اول بگم.. یه بار مادرشوهرم بگشت جلو همه اسم شهر مارو آورد گفت فلان شهر مردم هیزی داره.. یعنی فقط نگاهش کردم هنگ کرده بودم که این چرا اینقدر بی عقله.. واقعا نمیفهمه حرف زشتیه!!!
بعدگفتم همه جا خوب و بد هست لطفا اسم یه شهرو با کار یه نفر نسنجید..
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به نظرم مادر شوهرت خوبم حرف زده الان ازدواج کنی کار بلد نباشی میخورنت درجا🤣
هنوز ازدواج نکردم یعنی بکنم میخورنم🤕
ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماریهای دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی در حد توان پاسخ میدم
بدترین تیکه که کلا دیگه بخاطر اون حرف قیدشون رو زدم چند ماه پیش بود، منو خواهرشوهرم هر کدوم یه بچه داریم، خواهرشوهرم دومی رو حامله شد من تو جمع با خوشحالی تبریک گفتم مادرشوهرم برگشت گفت به من، اینم نازایی ثانویه گرفته بچش نمیشه ما ادمهای خوبی هستیم که هیچی بهش نمی گیم من اومدم خونه تا صبخ گریه کردم بخدا به هفته نکشید خواهرشوهرم سقط کرد و ماه بعدش نی نی دوم من اومد تو دلم، حالا حسود خانم شش ماهمه یه بار نگفته شنیدم حامله ای، پشت سرم هم گفته بود عروسم خیلی فتنه است عمدی دومی رو اورد که جا پاش سفت بشه
گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
اونموقع خیلی ناراحت شدم.حتی زدم زیر گریه.چون تو موقعیتی هم گفت که مثلا داشت از تربیت جاریم تعریف میکرددیگه خودت خانومی میدونی آدم چقد حساسه رو این مسائل
دیگه ازت انتظار دارن بتونی خونه زندگی رو جمع کنی کم کم یاد بگیر چیز سختی نیست
چشم مرسی عزیزدلم که راهنماییم میکنی 🧡🙏
ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماریهای دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی در حد توان پاسخ میدم