2777
2789
عنوان

بچه ناخواسته

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 97 پست
۱۰و۵مرسی عریزدلمم.ممنون ازدعاقشنگت خنده به لبم نشوند

خدا برات حفظشون بکنه🥰 موفق باشن انشاالله🤲

برای تربیتشون و تحصیلشون یا مهارت یاد گرفتنشون تمام تلاشتو بکن مطمئن باش همین گل پسرا نور و چراغ زندگیت میشن ،سنی نداری عزیزم یه یا علی بگو بلند شو اول از همه به مرور قرصاتو کم کن ،یه باشگاه ثبت نام کن برو فکرتو درگیر کثافتکاریای شوهرت نکن ،بلاخره سرش به سنگ میخوره، بازم میگم اول از همه خودتو دوس داشته باش قدر خودتو سلامتیتو بدون موفق باشی عزیزم💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه نکن استاتر اون بچه گناه داره اگه خدایی نکرده دستی سقطش کنی با قاتل فرقی نداری انشاالله قدمش ...

خواهرم اصلا هم گناه نداره اگه تو که میدونی تو این شرایط بدنیا بیاریش در حقش ظلم کردی

خدا برات حفظشون بکنه🥰 موفق باشن انشاالله🤲برای تربیتشون و تحصیلشون یا مهارت یاد گرفتنشون تمام تلاشت ...

عشقم ازروزیکه شوهرم بی ارزش شد رژیم گرفتم ۲۰کیلوکم کردم باشگاه هم میرم .ولی قرصام واجب انگیزه بهم میده

نه عزیزم ذات خراب.....بچه هام عذاب می کشیدن

شاسد نتونی ذات شوهرتو عوض کنی ولی میتونی زندگی رو برای خودت و بچع هات قشنگ کنی،امیدت اول ب خدا باشع بعد دو دستس بچسب و بچع هات و خودت، برای آیندشون نفس بکش🍀

خنده را معنی سر مستی نکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست
میدونم اخه.پس خودم چی....بقران قلبم مرده

شوهرتو دوست داشتع باش ولی قفط عاشق خدا باش، بی مهری تو شاید شوهرتم سرد میکنع. بعد خب شوهرتم عاشقتع ک گرفتت

خنده را معنی سر مستی نکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست