2777
2789
عنوان

بیاین از بدترین تیکه هایی که خونواده شوهر بهتون انداختن بگین😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 14230 بازدید | 277 پست
من هیچ کاری بلد نیستم نه اشپزی نه خونه داری هیچی هیچی بعد یه روز نشسته بودیم خونه مادر شوهرم مهمون ا ...

ن فک نمیکنم 

دختر باید موهاش بلند باشه😍                       اخلاقش لواشک و پاستیل درس میشه😍🤤😜🤭😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط یبار خونم بهم ریخته بود اونم شب قبلش یه دورهمی داشتیم خسته بودم گفتم بخوابم فردا بیدار میشم جمع میکنم خواهرشوهرم سر زده اومد یه مانتو ازم گرفت بعد رفت خونشون

روز بعدش رفتیم خونشون یه حرفی پیش اومد بع تیکه بهم گفت زنی که اهل زندگی باشه همیشع خونش تمیزه و وقتی شوهر کرد درسشو دیگه میزاره کنار اگه درس خون بود خونه باباش میخوند 

کلا با درس خوندن من مشکل دارن اصلنم وضع خونم اونبار به خاطر درس نبود خلاصه منم شستمش

خنده بزرگ ترین سلاح در جنگ زندگیه....امیدوارم همیشه مصلح باشی💜درسته سخته ولی نشدنی نیست👩‍⚕️📚بزرگ‌ترین ترس ما در برابر مرگ درد نیست. آنچه ما را می‌ترساند این است که باید کسانی را که دوست داریم بگذاریم و به‌تنهایی راهی سفر شویم. 》اثر استاد پترزبورگ💎
دقیقا دوس داشتم همینو بگم ولی انقدر که ساده ام هیچی نگفتم.. اگه من این حرفو میزدم قورتم میدادن پاچه ...

من همین حرفه ترو  زدم عین خیالش نبود مادر شوهرم 

بهم تهمت زدن که دختر نبودی گرفتیمت وقتی قهر بودم خونه مادرم پیشه همه اقوام گفتن بعد چند ماه  پیشه همون اقوام رفتن خواهش و تمنا برگرده دایییم گفته بود مگه نمیگی کلاه سرم گذاشتن دختر نبودی ماله بد ریش صاحبش دایییم گفته بود که اگه زنت بد کاری تو تم بیشرفش میخوای برش گردونی ابرومو بردن بعدش به گوه خوردن افتادن حسابی ابروشون رفت 

ن فک نمیکنم 

اخه یه جوری گفت این عروسکه عروسک🤕😐

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
من هیچ کاری بلد نیستم نه اشپزی نه خونه داری هیچی هیچی بعد یه روز نشسته بودیم خونه مادر شوهرم مهمون ا ...

به نظرم مادر شوهرت خوبم حرف زده

الان ازدواج کنی کار بلد نباشی میخورنت درجا🤣

چی شده🙄

ازاین حجم ازبیشعوریش تعجب کردم 

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

من چشم و موهام مشکیه

خانواده شوهرم همه چشم آبی و بورن و نمیدونم چرا خیال میکنن بچه های خدا هستن که مثلا موهاشون روشنه و چشماشون رنگیه😐😬 و کلا خیلی متوهم هستن

مثلا خواهرشوهرم لباس جدید خریده بود اومد پوشید منم گفتم چه قشنگه خیلی بهت میاد 

اونم گفت خودم میدونم تو هم اگه موهاتو رنگ کنی و لنز بزاری شاید مثل من ناز بشی 😶😶

حالا باور کنید اصلا هم خوشگل نیست از معمولی هم پایین تره ولی من همه میگن خیلی قیافه و اندام خوبی دارم

اصلا اینا به کنار .. چرا باید جواب یه تعریف ساده رو اینجوری بده؟