خودم اول بگم.. یه بار مادرشوهرم بگشت جلو همه اسم شهر مارو آورد گفت فلان شهر مردم هیزی داره.. یعنی فقط نگاهش کردم هنگ کرده بودم که این چرا اینقدر بی عقله.. واقعا نمیفهمه حرف زشتیه!!!
بعدگفتم همه جا خوب و بد هست لطفا اسم یه شهرو با کار یه نفر نسنجید..
😳😳😳😳 خب چرا بلد نبسی چایی ریختن دیگ چیه ک بلد نیسی واقعا عروسکی ؟ توهین کرده بهت دیگ
چیکار کنم اخه🤕
مامانم یادم نمیده🥺💔
نامزدمم فکر میکنه بچه ام همش به مامانش میگه حواست باشه بهش🤦🏻♀️
ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماریهای دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی در حد توان پاسخ میدم
به خاطر خونه مادر شوهرت نمیگم اما هر انسانی باید ی سری مهارت ها رو حتی در حد مبتدی بلد باشه&n ...
بله حق با شماست👌🧡
متاسفانه من اصلا یاد نگرفتم برا همین درگیرم 💔
ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماریهای دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی در حد توان پاسخ میدم
ولله خوشا بحالت! این تیکه نبوده بیچاره تعریف کرده ازت. اگر جای اینا بودی که فحش ناموسی مستقیم میشنو ...
بله حق باشماست 🧡😇
انشالله خوشبخت باشی عزیزمن