2777
2789
عنوان

بیاین از بدترین تیکه هایی که خونواده شوهر بهتون انداختن بگین😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 14230 بازدید | 277 پست
دیشب😐حرف عید قربان و غدیر اینا بود.مادرشوهرم به شوهرم میگفت ک من بشنوم،گف خونواده خانومه پسرداییت ب ...

🤣مد جدید که خانواده عروس عیدی ببرن؟ دوستان توروخدا انقدر به این خاله زنگ بازیا اهمیت ندین انقدر بگن تا بترکن زندگیتونو کنین خوش باشین

واسه پسرم به اسم ایرانی انتخاب کردیم ولی چون خانواده شوهرم مذهبین انتظار داشتن اسم مذهبی بزاریم ولی ...

خداصبرت بده

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرشوهرم گفت مادرت دنبال کیرپسرمه منم ب بابام وشوهرم گفتم نابودش کردن ۲ سال پاتوخونمون نذاشته اگ ی ...

😐😐😐😐

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
وا ! چرا اینجوری میکنی  چیزی نگفت که

بکار بردن چنین کلمات  در جمع خانمها زشته. اونهم در سایتی که آقایون هم فعالن

من از اینجا چه میخواهم... نمیدانم!  امید روشنایی گرچه در این تیرگیها نیست. من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم!
دیشب😐حرف عید قربان و غدیر اینا بود.مادرشوهرم به شوهرم میگفت ک من بشنوم،گف خونواده خانومه پسرداییت ب ...

این زخم زبون زدناشون آدمو اذیت میکنه

واسه منم همینجورن.. همش یه چیزی میگن که بعد یکماه میرم خونشون با ناراحتی برگردم

نه برام مهمه نه یادم نگه داشتم

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     

من هیچ کاری بلد نیستم نه اشپزی نه خونه داری هیچی هیچی بعد یه روز نشسته بودیم خونه مادر شوهرم مهمون اومد قبل از من خودشون پاشدن چای بریزن مهمون دوست مادرشوهرم بود گفت بشین عروست میریزه مادر شوهرم گفت این عروسکه عروسک فقط باید نگاش کنی نگات کنه خوشگل ساکت کوچولو چیزیم نمیخوره فکر کنم فتوسنتز میکنه حالانمیدونم توهین بود یانه🤕

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
واسه پسرم به اسم ایرانی انتخاب کردیم ولی چون خانواده شوهرم مذهبین انتظار داشتن اسم مذهبی بزاریم ولی ...

خب عزیزم به دل نگیر معلومه حسابی سوخته

معلومه باید اسم بچه رو پدر مادرش انتخاب کنن چه انتظارایی دارنا

میگف از وقتی تو اومدی درخت گردو دیگه گردو نمیده😐😐یبار ن ها چندین بار بهم گفته هربار عین احمق ها جوابشو ندادم..البته پدرشوهرم جلوم بهش میگف کم چرت و پرت بگو..

البته یبار همشو گذاشتم تو کاسه اش 😒😒😒

مهربان باشیم بخدا هیچی ازمون کم نمیشه💕