2777
2789
عنوان

خیلی دختر زیبایی بودم ولی الان خبری از اون زیبایی نیست چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1374 بازدید | 33 پست
چه جالب دقیقا مثل من،،، همه بهم میگفتن زیبایی، تا ۲۸ سالگی هم خوب بودم ولی بعدش مخصوصا از وقتی وارد ...

وای با تمام وجود درکت میکنم خیلی حس بدیه ای کاش از اول یه قیافه معمولی داشتم حداقل الان غصه نمیخوردم دیگه از اول یه جور بودم مخصوصا که تو یه مجله خوندم دخترهایی که زیبا هستن زودتر از بقیه زنان در سن سی سالگی به بعد دچار افسردگی میشن چون زیباییشون کم رنگ میشه و اونا برای نکته مثبتی که داشتن و از دست دادن غصه میخورن منم دقیقا موهام کم پشت شده

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

بنظرم عمل نکن تو قبلا زمینه ی زیبایی داشتی  پاکسازی پوست برو کرم دور چشم بزن حتما ماسکای خونگ ...

اینم حتما امتحان میکنم 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا عین من

حالا من 20 سالگی رفته بودم کربلا خانم خادم حرم یه ذره فارسی بلد بود گفت شما خیلی قشنگ

منم الان 33 سالمه پوستم یه کم بد شده بالاخره هیچ کس واسه همیشه با طراوت نیست

بازیگرا هزار تا کار میکنن چون از چهره شون نون میخورن با خودمون مقایسه نکن

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است