2777
2789
عنوان

خیلی دختر زیبایی بودم ولی الان خبری از اون زیبایی نیست چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1374 بازدید | 33 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لبنانیا واقعا زیبان.

اومده بودن میدان شاه اصفهان .منو دختر خالم داشتیم بستنی میخوردیم.همه خانماشون جمع شدن دور من باهام عکس گرفتن و گفتن تو خیلی خیلی زیبایی مثل الهه ی زیبایی.زنای ایرانی زیباترین هستن

حالا خودشون همه چشم رنگی و پوستا بلوری و لبا و بینی جذاب

زیبایی ک ماندگارنیست گلم بحرحال ی روزی ترکمون میکنه😇

اگه ماندگار نیست چجکری این بازیگرها بعضی هاشون هنوز خوشگلن

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

تایلند رفتی دیسکو😂😂😂😂😂ساقی استارتر رو زنده میخوام

چرا🙄😒چیز عجیبی گفتم تایلند شهر پاتایا خیابان واکینگ پر از انواع دیسکو خارجی و تایلندی و ایرانی خوبی تو؟؟🤔🤔🤔

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

اگه ماندگار نیست چجکری این بازیگرها بعضی هاشون هنوز خوشگلن

هرکاریم کنن قبول کن تاابدنمیشه چهره وزیبایی رونگه داشت 

شمافقط سلامتیتوشکرکن ک همیشه ماندگارباشه❤

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
همش عمل و صد تا لایه آرایشه و فیلتره واقعی نیس که

خو اشکالی نداره منم عمل میکنم فقط نمیدونم چه عملی احساس میکنم پیر به نظر میام😔

باش تو خوشگل

حالا خوبه گفتم دیگه خوشگل نیستم داری خودتو میکشی یا حسین اگه میگفتم خوشگلم چه وصله هایی میخواستی بچسبونی بهم آرامش خودتو حفط کن دوستم

استارتر عکس نمیذاری ولی برو جراح زیبایی خودش بهت مشاوره میده چیکار کنی

آره راست میگی این که شما گفتی بهترین پیشنهاد بود ممنون حتما همینکار و میکنم عکس نمیذارم میترسم بره تو گوگل 

چه جالب دقیقا مثل من،،، همه بهم میگفتن زیبایی، تا ۲۸ سالگی هم خوب بودم ولی بعدش مخصوصا از وقتی وارد ۳۰ سالگی شدم دیگه زیبایی قبل رو ندارم،

مخصوصا که حجم موهام کم شد خیلی تو زیباییم تاثیر گذاشت، چون موهای خیلی قشنگی داشتم

خیلی زود این اتفاق افتاد اخه واقعا ۳۰ سال سنی نیس ولی منم واقعا ناراحتم ازین موضوع

تو چنین خوب چرایی...
خو اشکالی نداره منم عمل میکنم فقط نمیدونم چه عملی احساس میکنم پیر به نظر میام😔

بنظرم عمل نکن تو قبلا زمینه ی زیبایی داشتی 

پاکسازی پوست برو کرم دور چشم بزن حتما

ماسکای خونگی برای طراوت و شادابی بزن 

مثلا گلاب بریز تو آبپاش صبخ و شب بعد از شستشو بپاش به صورتت

ماسک زردچوبه عالی👇

دوسه قطره روغن بادام شیرین

یه کپسول ویتامین E 

یک قاشق غذاخوری زرچوبه

آبلیموی تاره

وسفیده ی تخم مرغ رو باهم قاطی کن بزن ب صورتت 

۲ دقیقه ماساژ بده و بعد از ۲۰ دقیقه بشور

قبل از خواب

عالیع برای هر نوع پوست خوبه

هفته ای دوبار انجام بده

آرایش کن خب

آرایش میکنم بیشتر زشت میشم انگاری پیرم