2777
2789

😭

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)

آرامش اعصاب

از استرس دوری کن

همراه غذا یا روی غذا آب نخور

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو ماه اسمونی در شب تارم

چی شده که نمی تونی خودتو کنترل کنی؟ 😹

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

نداشتن هیجان ،😑

به نام خداوند بخشاینده بخشایشگر مهربان💖 شکر و سپاس مخصوص خداوندیست که پروردگار جهانیان است💖 مهربان تر ین مهربانان است 💖مالک روز جزاست💖 تنها تو را می پرستیم و تنها از تو یاری می‌جوییم💖 ما را به راه راست هدایت فرما💖 راه کسانی که به آنها نعمت داده‌ای و نه کسانی که بر آنها خشم گرفته ای و نه گمراهان💖 
آرامش اعصاب از استرس دوری کن همراه غذا یا روی غذا آب نخور

صداشو چی کار کنم

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)
نداشتن هیجان ،😑

😭

عزیزم درمانی نداره ب مرور زمان بهتر میشه اما دلیل اصلیش استرس و اعصابه باید سعی کنی اروم باشی من 8 ساله درگیرم چند سال اخیر بهتر شده. 

شیر خیلی اذیت کنندس باید شیر بدون لاکتوز مصرف کنی 

ی سری میوه ها مث شلیل و انبه هم باعث تشدید میشه و

کلم و سالاد هم گاها اذیت کنندس 

متاسفانه منم چند ساله گرفتارشم الانم مدتیه سر وصدا روده دارم اه، 

خیلی صداش بده آبروی منو برده دیگه نمی دونم چطوری برم مدرسه

صداشو چی کار کنم

نمی دونم

وای خیلی بده من دانشجو بودم اوایل داشتم

قرص سوپرمینت یکی صبح یکی شب گیاهی  اگه کرجی ادرس دکتر بدم برو

دارو خونه داره?

شما خوب شدین باهاش

درمان نداره تا جایی که من می دونم

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .