olela73 مدیر عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 650 عنوان بلاخره بعداز ١سال و نيم انتظار،من هم مامان شدم😭😍♥️خداجونم شكرت نوكرتممممم🙏🙏🙏 | مشاهده متن کامل بحث + 1281 بازدید | 134 پست با ٥تا بيبي چك مثبت و دوتا جواب ازمايش كه ميزان اچ سي جيم دوبرابر و نيم شد تو سه روز،خوشحال ترينمممم🥺😭♥️ الهي قسمت همتون بچه ها همتوننننن♥️♥️ولي باورمم نميشه😂چيكار كنم بچه ها 😁 خداجونم شكرت كه منم بلاخره بيبي چك وآزمايش مثبت ديدم😍🥺🙏♥️قسمت همه منتظرا الهي 🙏♥️ 1400/04/24 | 15:37 27 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
olela73 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 650 من بعد ۴ سال باردار شدم بعد ی ivfناموفق طبیعی باردار شدم اینو گفتم ک امیدتو از دست ندی دقیقا اون ... الهي شكررررر كه بع مراد دلتون رسيدين😍♥️ خداجونم شكرت كه منم بلاخره بيبي چك وآزمايش مثبت ديدم😍🥺🙏♥️قسمت همه منتظرا الهي 🙏♥️
maryam_ali عضویت: 1397/11/19 تعداد پست: 12319 فداي تو مرسي عزيزم ايشالا زودي براي خودت اتفاق بيفته😍 ممنون گلمممم.😍😍😍 خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰
olela73 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 650 آره قطعا همینطوره گلم👍الان علم پیشرفت کرده اما مال ما هنوز نفهمیدن مشکلمون چیه متاسفانه.به شوهرم می ... خدا بزرگه عزيزم اميدوار باش😍♥️ خداجونم شكرت كه منم بلاخره بيبي چك وآزمايش مثبت ديدم😍🥺🙏♥️قسمت همه منتظرا الهي 🙏♥️
maryam_ali عضویت: 1397/11/19 تعداد پست: 12319 خدا بزرگه عزيزم اميدوار باش😍♥️ آره درسته عزیزم.یاخدا❤️❤️❤️ خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰
olela73 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 650 شوهرم میگه کمتر برو تو سایت همش توش میچرخی منم میگم معتادش شدم.سعی میکنم دیگه خیلی کم کنم و نیام تو ... افرين عزيزم بهترين تصميمه بخدا-بوقتش مياي كلي مطالعه ميكني همه جا اطلاعاتتو براي بارداري و بزرگ كردن بچت بالا ميبري انشالا♥️ خداجونم شكرت كه منم بلاخره بيبي چك وآزمايش مثبت ديدم😍🥺🙏♥️قسمت همه منتظرا الهي 🙏♥️
maryam_ali عضویت: 1397/11/19 تعداد پست: 12319 افرين عزيزم بهترين تصميمه بخدا-بوقتش مياي كلي مطالعه ميكني همه جا اطلاعاتتو براي بارداري و بزرگ كردن ... 😍😍ممنون گلم که امید دادی.از صمیم قلب میخام که بهترینها برات اتفاق بیفته❤️❤️ خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰
olela73 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 650 یه دفعه با دعای خوبت حس کردم نی نیم تو بغلم الان😍😍🥰🥰آره باز خوبه که اینو فهمیدم انشالله خد ... انشالا حس درست ميگه😍😍 خداجونم شكرت كه منم بلاخره بيبي چك وآزمايش مثبت ديدم😍🥺🙏♥️قسمت همه منتظرا الهي 🙏♥️
maryam_ali عضویت: 1397/11/19 تعداد پست: 12319 انشالا حس درست ميگه😍😍 انشاءالله❤️ خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰
سیسی_شیلنگ عضویت: 1398/05/01 تعداد پست: 2243 امروز صب رفتيم امامزاده صالح و نذرمو ادا كردم و يكم خبوت كرديم و دعا برا همه منتظرا و خودمون—- بعدشم ... خوب انشالا همیشه به شادی باشین عصابم دفتر نقاشی بچه ۳ ساله خطخطیهکاش کی پیداشه مارو از مملکت ببره .
olela73 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 650 😍😍ممنون گلم که امید دادی.از صمیم قلب میخام که بهترینها برات اتفاق بیفته❤️❤️ منم از خيليا اميد و دلداري ديدم-راهنمايي ديدم-وظيفم ميدونستم همين كارو بكنم با بقيه تا يه زنجير مهربوني درست شه-تواهم ب اين فك كن زودي قراره ي خيليا اميد بدي♥️همچنين براي خودت دوستم موفق باشي😍♥️ خداجونم شكرت كه منم بلاخره بيبي چك وآزمايش مثبت ديدم😍🥺🙏♥️قسمت همه منتظرا الهي 🙏♥️
olela73 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 650 خوب انشالا همیشه به شادی باشین همچنين شما ممنونم♥️ خداجونم شكرت كه منم بلاخره بيبي چك وآزمايش مثبت ديدم😍🥺🙏♥️قسمت همه منتظرا الهي 🙏♥️
maryam_ali عضویت: 1397/11/19 تعداد پست: 12319 منم از خيليا اميد و دلداري ديدم-راهنمايي ديدم-وظيفم ميدونستم همين كارو بكنم با بقيه تا يه زنجير مهرب ... ممنون گلم.حتما در توانم باشه دریغ نمیکنم گلم.انشاالله باردار شدم تو سایت منشنت میکنم توی خوشحالیم شریک بشی ❤️🥰 خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰
feriفری عضویت: 1400/03/19 تعداد پست: 91 مرسي مهربون بابت دعاي بشنگت😍🙏انشالا ب خق امام رضا همه منتظرا حاجت روا شن😍♥️ مررسی عزیززم واقعا مثبت اندیشی خیلی تو زندگی اثر داره..ناامیدی بیشتر ادمو غمگین میکنه فقط باید توکل به خداکرد خودش به موقعش همه چیز بهمون میده خدایاشکرت بابت همه چیز
jana001 عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 5226 من نميدونم شرايطو جزييات زندگيتو قربونت برم ولي ميدونم متاسفانه خيليهااااا الان مشكلات سختي تو زندگي ... ایشالا عزیز دلم میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم
elham5959 عضویت: 1398/12/22 تعداد پست: 890 ممنونم عزيزم اگه لايق باشم حتما-انشالا به خق امام رضاي غريب كه حاجت منو داد،زودي خير بارداريشو همينج ... انشاالله عزیزم ممنونم از دعای قشنگت