2777
2789
من بعد ۴ سال باردار شدم بعد ی ivfناموفق طبیعی باردار شدم اینو گفتم ک امیدتو از دست ندی دقیقا اون ...

الهي شكررررر كه بع مراد دلتون رسيدين😍♥️

خداجونم شكرت كه منم بلاخره بيبي چك وآزمايش مثبت ديدم😍🥺🙏♥️قسمت همه منتظرا الهي 🙏♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره قطعا همینطوره گلم👍الان علم پیشرفت کرده اما مال ما هنوز نفهمیدن مشکلمون چیه متاسفانه.به شوهرم می ...

خدا بزرگه عزيزم اميدوار باش😍♥️

خداجونم شكرت كه منم بلاخره بيبي چك وآزمايش مثبت ديدم😍🥺🙏♥️قسمت همه منتظرا الهي 🙏♥️
شوهرم میگه کمتر برو تو سایت همش توش میچرخی منم میگم معتادش شدم.سعی میکنم دیگه خیلی کم کنم و نیام تو ...

افرين عزيزم بهترين تصميمه بخدا-بوقتش مياي كلي مطالعه ميكني همه جا اطلاعاتتو براي بارداري و بزرگ كردن بچت بالا ميبري انشالا♥️

افرين عزيزم بهترين تصميمه بخدا-بوقتش مياي كلي مطالعه ميكني همه جا اطلاعاتتو براي بارداري و بزرگ كردن ...

😍😍ممنون گلم که امید دادی.از صمیم قلب میخام که بهترینها برات اتفاق بیفته❤️❤️

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰
یه  دفعه با دعای خوبت حس کردم نی نیم تو بغلم الان😍😍🥰🥰آره باز خوبه که اینو فهمیدم انشالله خد ...

انشالا حس درست ميگه😍😍

امروز صب رفتيم امامزاده صالح و نذرمو ادا كردم و يكم خبوت كرديم و دعا برا همه منتظرا و خودمون—- بعدشم ...

خوب انشالا همیشه به شادی باشین

عصابم دفتر نقاشی بچه ۳ ساله خطخطیهکاش کی پیداشه مارو از مملکت  ببره .  
😍😍ممنون گلم که امید دادی.از صمیم قلب میخام که بهترینها برات اتفاق بیفته❤️❤️

منم از خيليا اميد و دلداري ديدم-راهنمايي ديدم-وظيفم ميدونستم همين كارو بكنم با بقيه تا يه زنجير مهربوني درست شه-تواهم ب اين فك كن زودي قراره ي خيليا اميد بدي♥️همچنين براي خودت دوستم موفق باشي😍♥️

منم از خيليا اميد و دلداري ديدم-راهنمايي ديدم-وظيفم ميدونستم همين كارو بكنم با بقيه تا يه زنجير مهرب ...

ممنون گلم.حتما در توانم باشه دریغ نمیکنم گلم.انشاالله باردار شدم تو سایت منشنت میکنم توی خوشحالیم شریک بشی ❤️🥰

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰
مرسي مهربون بابت دعاي بشنگت😍🙏انشالا ب خق امام رضا همه منتظرا حاجت روا شن😍♥️

مررسی عزیززم واقعا مثبت اندیشی خیلی تو زندگی اثر داره..ناامیدی بیشتر ادمو غمگین میکنه فقط باید توکل به خداکرد خودش به موقعش همه چیز بهمون میده

خدایاشکرت بابت همه چیز  
من نميدونم شرايطو جزييات زندگيتو قربونت برم ولي ميدونم متاسفانه خيليهااااا الان مشكلات سختي تو زندگي ...

ایشالا عزیز دلم 

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم