عزيزم حتما زمان مناسبش نرسيده هنوز-من هيلي ب اين موضوع باور دارم-ناباروري بي علت نداريم اصلا يني ناي ...
آره قطعا همینطوره گلم👍الان علم پیشرفت کرده اما مال ما هنوز نفهمیدن مشکلمون چیه متاسفانه.به شوهرم میگم بریم برا آی وی اف ولی دستمون خالیه.عزیزم من شیراز هستم
خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰
حالا من برعکس این ماه روز پنجم پریود که رفتم سنوگرافی و گفت کیستت برطرف شده همین ماه قرص کلومیفن رو ...
عزیزم قبل بارداري خیلیا فانتزی پسر داشتن یا دختر داشتن رو دارن.وقتی به دنیا بیاد دختر که باشه عاشقش میشه. سالم بودن خیلیییی مهمه گلم.زیاد در پی این نباش که بچت حتما پسر باشه خدا قهرش میگیره گلم. راضی باش به رضای خدا استرست کم کن
عزیزم میدونم که ته دلت میگی چقد من احمقم به فکر بچه هستم...اما ما الان 3ساله که منتظریم و ذخیره تخمد ...
دورازجونت-خوبه اتفاقا با علم ب كم بودن ذخيره تخمدانت پيگير هستين-ولي نبايد خودتو اذيت كنس و تحت فشار بذاري-اصلا اصرار نكن-بذا همه چي ب روال عاديش بره-بهترين زمان ممكن نينيتو ميدونم بغل ميگيري♥️
قربونت برم خيليييي فرصت داري-مطمئن باش ميشه-با چيزاي دگ مشغول كن خودتو-نيا الكي تو نيني سايت بچرخي-ه ...
شوهرم میگه کمتر برو تو سایت همش توش میچرخی منم میگم معتادش شدم.سعی میکنم دیگه خیلی کم کنم و نیام تو سایت عزیزممم بیخیال بقیه برو با خودت و نی نیت شاد باششششش🥰🥰🥰😍😍