2777
2789
با شوهرت برین رستوران جشن بگیرین

امروز صب رفتيم امامزاده صالح و نذرمو ادا كردم و يكم خبوت كرديم و دعا برا همه منتظرا و خودمون—- بعدشم ي جشن كوچولو گرفتيم♥️😍

خداجونم شكرت كه منم بلاخره بيبي چك وآزمايش مثبت ديدم😍🥺🙏♥️قسمت همه منتظرا الهي 🙏♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسييي از دعاي خوبت مهربوننن😍♥️🙏

فدات🌺😍

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
حالتو خریدارم🥰 برا من دعا کن مشکلاتم رفع بشه

فداتممم😍الهي آمين♥️♥️♥️♥️♥️♥️

خداجونم شكرت كه منم بلاخره بيبي چك وآزمايش مثبت ديدم😍🥺🙏♥️قسمت همه منتظرا الهي 🙏♥️
مبارکه حالتو‌خریدارم یعنی میشه منم یه روز بخندم؟

منم باورم نميشد ك يه روزي بشه-ولي شد-مطمئن باش ميشه-سعي كن خودتو با افكار منفي داغون نكني فقظ قريونت برم-شك نكن بهترين موقعش اتفاقاي عالي تري ميفته😍😍

واسه منم دعا کن😍

واسه همه دعا كردم و ميكنم اگه لايق باشم قريونتون برم😍♥️

وای هنوز خیلی وقت داری من همسن تو بودم تو فکر ازدواجم نبودم چه برسا به بچه. درس میخوندم. شما هم خودت ...

عزیزم میدونم که ته دلت میگی چقد من احمقم به فکر بچه هستم...اما ما الان 3ساله که منتظریم و ذخیره تخمدان رو به کم هست الان من با یه زن 30ساله در حال اقدام فرقی نمیکنم باید پیگیر باشم گلم

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰
خداروشکر خانمی برا زندادش منم دعاکن ۱۲ساله چشم انتظاره انشاالله بسلامتی بغلش کنی

ممنونم عزيزم اگه لايق باشم حتما-انشالا به خق امام رضاي غريب كه حاجت منو داد،زودي خير بارداريشو همينجا برام بنويسي😍

منم خیلی خوشحال میشم عزیزم.فک نکنی ی وقت حسودی کردم بهتا😊انشااله که همه منتظرا دلشون شاد بشه من چند ...

اصلا اينجوري فك نكردم گلم چون خودمم تو اين حالو هوا بودم ك با خبر بارداري بچه عا دلم هري بريزه و بگم خداجونم يني برا منم ميشع و شد بااخره♥️😍 پس مطمئن باش برا تو ام ميشه دوست مهربونم فقط منو حتما اينجا منشن كن خوشحال سم♥️😍

الهی همه منتظرا مث شما تاپیک بزنن ماروخوشحال کنن ،صحیح وسالم بغلش کنی❤❤❤❤❤

الهي آمممميييين🙏♥️♥️♥️🥺🥺🥺مرسي مهريونننن بايت دعاي خوبت🙏♥️

مبارکه مامان مهربون  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

مرسي عزيزممم😍♥️