2777
2789
عنوان

فشار خون

40 بازدید | 9 پست

دیگه حالم از هر چی فشاره بهم میخوره وقتی علایم مضخرفش مثل گرگرفتیش تنگی نفسش میاد سراغم روانیم میکنه لعنتی با قوی ترین قرص هم کنترل نیست هر زهرماریو میخورم میره بالا نمیدونم چه گناهی داشتم که از ۳۰ سالگی درگیرش شدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقته که درگیر شدی؟ داروهات رو منظم مصرف میکنی؟چند وقت به چند وقت پیش دکترت میری؟ تو تغذیه و سبک ...

از اول حاملگی درگیرم خواهر تا خود الان پیش ده تا دکتر رفتم اصلا فرقی نداشته به حالم معمولا هر ۶ ماه میرم دکتر اما دکتر اخریم گفت که فشارت ۱۳ ۱۴ ۱۵ باشه خوبه میگم اخه علایمش دیوانم میکنه 

اره میبینی ای کاش حداقل علایم نداشتیم

من حتی خونریزی چشم هم داشتم دکتر گفت خدا بهت رحم کرده

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

از اول حاملگی درگیرم خواهر تا خود الان پیش ده تا دکتر رفتم اصلا فرقی نداشته به حالم معمولا هر ۶ ماه ...

مطمئنی علائمش بخاطر فشار خونه؟ 

مسئله دیگه ای تشخیص ندادن؟

مادر من چند ساله که مشکل فشار خون داره و دارو مصرف میکنه. 

در کنارش تغذیه و مسائل دیگه رو هم تا حدی که میتونه ، رعایت میکنه. 

هر دو ماه هم میره پیش دکتر تا چک بشه.

اره گلم دیگه ازمایش نمونده که نداده باشم همه جام چک شده

داروهات رو منظم مصرف میکنی؟ 

مادرم پیاده روی هم میره و سعی میکنه تو تغذیه ش رعایت کنه.

🌸 ورزش های هوازی میتونه کمک کنه به کنترل فشار خون. (پیاده روی ، دویدن و ... ) 

🌸 نمک غذاهات نباید زیاد باشه. 

🌸از غذای فرآوری شده کمتر استفاده کن. 

🌸 سعی کن خواب کافی داشته باشی. 

🌸 کنترل استرس هم اثر گذاره روی این قضیه.