2777
2789
عنوان

خانوما لطفا کمکم کنید 🥺🥺🥺

99 بازدید | 8 پست

دیروز رفتم نوار گرفتم ۳۴ هفته هستم بچم افت ضربان داشت حرکت هم نداشت بعدش بستنی خوردم و پیاده روی کردم بازم خودم چیزی احساس نکردم ولی دو تا تکون داشت توی نوار و ضربانش خوب بود دیشب توی خونه بودم هم چند تا حرکت داشت ولی از صبح ک بیدار شدم فقط یکی دوبار دیدم ک روی شکمم بالا پایین شد ولی بازم چیزی حس نکردم همونم فقط یکی دو بار بود چکار کنم 🥺🥺🥺🥺

میشه واسه سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرستین؟ 🙂⁦♥️⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببين 

يه تيكه كوچيك خيلي كوچيك يخ بردار دراز بكش ريلكس بچه ت خيلي خواب آلو 

اروم اروم بكش روي شكمت نكه بزاري ديگه برنداري بچه م سنكوب كنه زبونم لال 

بكش چند بار روي شكمت و يكم صبر كن 

دوباره بكش يكم 

ني ني رو اينجوري از خواب بيدار كن 

ببين  يه تيكه كوچيك خيلي كوچيك يخ بردار دراز بكش ريلكس بچه ت خيلي خواب آلو  اروم اروم بك ...

قربونت هر روز با يخ نيوفتي به جونش اسكيمو بشه در حداينكه الان خيالت راحت بشه حالش خوبه ولي خيلي خواب الو 

پیگیرش باش عزیزم حتما با دکترت در تماس باش

دکترم ک امروز نیست شماره خودش هم ک ندارم چکار کنم برم زایشگاه؟

یه چیزشیرین بخور...استرس داشتی این چندوقت؟؟؟بادکترت درتماس باش....

ن استرس فقط واسه همین حرکتاش از دیروز دارم.دکترم امروز نیست چکار کنم

قربونت هر روز با يخ نيوفتي به جونش اسكيمو بشه در حداينكه الان خيالت راحت بشه حالش خوبه ولي خيلي خواب ...

😅😅😅باشه مرسی