2777
2789
دم اون مادرشوهر گرم انشالله منم به اون کمال لایتناهی برسم بعد پسدم عروس بیاره برامون خوشبختیشونو بب ...

ببین واقعا اگر هرپدر و مادری خوبیه بچشونو و زندگیشو بخوان باید همینجوری رفتار کنن.عمم خودش رابطش با شوهرش فوق العادست و همیشه میگه زن و شوهر واسه هم میمونن.واسه همین هیچ عقده ایه نداره که بخواد رو عروس خالی کنه.نتیجه ی رفتارشم اینه که خودش و شوهرش خوب.پسرو و عروسش خوب و رابطه های همشون باهم عالی.

کاربر خانم هستم.

دلداری ندااااد الان رفته پایین تخت رو زمین خوابیده کدوم دلداری

بخدا مردا همشون همینن،وقتی میبینن کارشون اشتباه بوده یکاری میکنن ادم فک میکنه حتما همه کارا تقصیر من بوده و شوهرم بی گناهه

اگه فردا دلداریت نداداونموقع بگو

یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا تعجب داره! اصلا چجوری راه میرفت؟!!!😅 من یه چاقوی تیز دستمه میترسم نکنه یهو دستمو ببرم،حالا ...

واقعا چطوری راه میرفت؟😐اینم یه درگیری برا امشبم ک خابم نبره/😐🤣

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

خو منم ابجیمو بیشتر از شوهرایندم دوس دارم

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
بخدا مردا همشون همینن،وقتی میبینن کارشون اشتباه بوده یکاری میکنن ادم فک میکنه حتما همه کارا تقصیر من ...

اره کاری میکنن ادم بگ وای چقد بد بوده رفتارم من برم عذرخواهی😐😐😐مکارن مکااار😐🤣

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
فایده نداره دیگه دل استارتر و شکسته مگه دیگه می‌تونه فراموش کنه؟؟

حتما مجردیاااا تو از اینجور حرفا میزنی

یه دختر عمه دارم مثل تو مغروره  

یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺
نمیتونه فراموش کنه ولی بیایین روی دل شکسته یه مرحم بذاریم نه اینکه خرد و خاکشیرش کنیم

دقیقا

ببین طرف وقتی زنش میمیره زن نمیگیره؟؟؟ بچش میمیره بچه دار نمیشه؟؟؟ اما اگه پدررو مادرش بمیرن از کجا ...

مرگ اولاد روبا چی مقایسه میکنی؟ نشنیدی میگن خدایا ما رو با داغ فرزند امتحان نکن؟ هزار تا بچه داشتی باشی یکیش نباشه فراموش نشدنیه، کی گفته حتما بعد مردن زن یا مرد طرف صد درصد میره ازدواج میکنه؟ادم عاشق ندیدی؟ هرررررر کسیییییی جاااااای خوووودش رو‌ داره ، نه پدر و مادر تکرار شدنین نه فرزند نه همسر ، شما داری جایگاه انتخاب میکنی، اگه اینجوره که پدر و‌مادر ناتنی هم میشه داشت!!!! 

به خاطر کارای نکرده و گناه نداشته همیشه مجبور به عذر خواهی بودم🥺کاربریمو گذاشتم ببخشید که بدبختیم جلو چشمم باشه
عمت از خجالتش بوده که اینجور گفته🤣🤣🤣🤣

نه عزیزم کلا طرز فکرش اینه همیشه و همه جا و به بچه هاش میگه فقط زن و شوهر واسه هم میمونن و باید همه جوره هوای همسراتونو داشته باشین.نتیجه ی رفتارشم اینه که هم خودش خوشبخته هم بچه هاش و هم رابطشون با عروس و دامادشون خیلی خوبه.

کاربر خانم هستم.

اسی منم بودم ناراحت میشدم ن در حد گریه کردن.من تجربه این حس رو دارم همسر من واضح خواهر بزرگش رو خیلی بیشتر از من میخواست مخصوصا ک مادرشونم فوت شدن...ولی من بهش حق میدادم.الان ۹ ساله عروسی کردیم و بارها منو ناراحت کرده بود سر رفتن و سر زدنهای بی موقع و موضوعات مختلف و ...ولی الان ن خونه خواهرش ن خونه ی پدرش رو با اشتیاق نمیره.ب همون خواهر سالی دوبار نهایت سر بزنه.خونه پدرشم میگه شما نیایید مزه نمیده.گاهی ب زور من میفرستمش بره.

حق اش این بود الان از دلت دربیاره ولی مردا مثل ما خانما فکر نمیکنن.ما خانما شوهرمون میشه همه کس و کارمون ولی اقایون برای رسیدن ب این حس یکم زمان بیشتری میخوان.این نظر منه.اهمیتی نده ولی جایگاه خودتم بدون .