نه من جات باشم حذف نمیکنم اما کم میخورم مثلا ماکارونی طولانی مدت درس کن،و کم بخور، کنارش سالا ...
ماکارونی و سیب زمینی جفتش نشاسته ساده است ک ب جز قند فراوان هیچ خاصیتی واسه بدن نداره نون هم فقط سبوس دار وگرنه لواش و تافتون ک همه اش آرد سفیده .. اینا همش تو کبد تبدیل ب چربی میشه چربی های شکم و کمر
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من با خیلی حرف زدم میگن بدترین کار بیدار بودن تو شب شما چرا بیدار ؟ من هر نمیتونم ترک کنم شبا عین جغد بیدارم دکتر گفت باید ساعت ۱ دیگه شما خواب عمیق باشی 😣
میشه از ته دلتون برام صلوات بفرستین یک سری انسان های وارسته ای هستند که رفتارهای خوب دارند اما اعتقاد دینی ندارند صفت پنهانی این افراد کفر است .
اصصصلن اینطور نییس.. غذای خانوادس.. هرررررچی دارین میتونی بخوری به اندازه ای ک میگه... منم 17 کیلو ک ...
منم 21 کیلو از اول عید حساب کنی کم کردم این یماه و نیم 6 کیلو کم کردم دیگه دیر میام پایین ولی یکمم زعایت نمیکنم گشنم میشه شیر هم میدم 😭کلا هرسری میرسم به 80 دیگه جگرک درمیاد تا بیام پایین