2777
2789
نه من جات باشم حذف نمیکنم اما کم میخورم  مثلا ماکارونی طولانی مدت درس کن،و کم بخور، کنارش سالا ...

ماکارونی و سیب زمینی جفتش نشاسته ساده است ک ب جز قند فراوان هیچ خاصیتی واسه بدن نداره نون هم فقط سبوس دار وگرنه لواش و تافتون ک همه اش آرد سفیده .. اینا همش تو کبد تبدیل ب چربی میشه چربی های شکم و کمر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماکارانی که اصلا دوست ندارم

من با خیلی حرف زدم میگن بدترین کار بیدار بودن تو شب شما چرا بیدار ؟ من هر نمیتونم ترک کنم شبا عین جغد بیدارم  دکتر گفت باید ساعت ۱ دیگه شما خواب عمیق باشی 😣

میشه از ته دلتون برام صلوات بفرستین یک سری انسان های وارسته ای هستند که رفتارهای خوب دارند اما اعتقاد دینی ندارند صفت پنهانی این افراد کفر است .

کاهش وزن سریع خطرناکه.ممکنه کلیتونو از دست بدید.یا حتی اونیکی ارگانهای بدنتون!

پیش یه متخصص برید لطفا و به رژیم های سایتی که عمومین توجه نکنین.لیمومی هم خوبه.

ما عشقی رو قبول میکنیم که فکر میکنیم لیاقتشو داریم-the perks of being a wallflower
من هر شب ساعت پنج صبح میخوابم🥺

من مثل تو ام ولی این خودش یه عامل جلو پیشرفت میگیره  

راستی بچه ات چند وقتشه من یه بچه ۴ ساله لاغر دارم خودم چاق 😣😣😣

میشه از ته دلتون برام صلوات بفرستین یک سری انسان های وارسته ای هستند که رفتارهای خوب دارند اما اعتقاد دینی ندارند صفت پنهانی این افراد کفر است .
رژیمای دکتری عصبیم می‌کنه اینکه امروز اینو بخورم فردا پنج تا قاشق اونو بخورم کلافم میکنه

اصصصلن اینطور نییس.. غذای خانوادس.. هرررررچی دارین میتونی بخوری به اندازه ای ک میگه... منم 17 کیلو کم کررردم هیییییییییییچ مشکلی هم پیدا نکردم

موفق باشی

دلم میخواد مثلا تو یه ماه ده کیلو کم کنم بعد لیمومی شروع کنم

گفتم که خطرناکه.ارزششو داره بخاطرش سلامتیتو ریسک کنی؟ آروم آروم کم کن دیگه.اصلا استانداردش دو سه کیلو در هفته س.

ما عشقی رو قبول میکنیم که فکر میکنیم لیاقتشو داریم-the perks of being a wallflower
اصصصلن اینطور نییس.. غذای خانوادس.. هرررررچی دارین میتونی بخوری به اندازه ای ک میگه... منم 17 کیلو ک ...

منم 21 کیلو از اول عید حساب کنی کم کردم این یماه و نیم 6 کیلو کم کردم دیگه دیر میام پایین ولی یکمم زعایت نمیکنم گشنم میشه شیر هم میدم 😭کلا هرسری میرسم به 80 دیگه جگرک درمیاد تا بیام پایین