2821
2789
عنوان

ببخشید این سوالو میپرسم ولی بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 42 پست
کسیو نداشتم کنارم

منم ندارم ولی خسته ام از تنهایی و ..مشکلات

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

کانالای ایتا و روبیکا منبع این آموزشهاست😁

از خون جوانان وطن لاله دمیـده 🥀🖤......خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل 🥂🕊️🤍🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید تو وجود خود زن باشه

🎓 دانشجوی حسابداری . 🧵 خیاط و گلدوز. 🎀 طراحی کیفهای روبانی و بافت عروسکهای دستساز. «دنیایی از رنگ و نظم»✨ «Handmade with Love 💖»🌙 درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊

ایتانهچون دادن لینک ممنوعه

خب پس کنسله ایتا ندارم🥲

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

باید تو وجود خود زن باشه

شاید هست ولی از بس کسی نبوده خاک شده بلد نیستمم

شنیدم مردا از زنای استروژنی خوششون میاد

چجوریه یعنی؟

پیدا میکنی ، الان از همینجا کلی درخواس میدن 😄🤌

اینا به چه دردم میخورن کلا تو دنیای واقعین بدرد نمیخورن پیشنهاد های تو خالی من مرد میخوام ازدواجج

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز