2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام شما رفتین دکتر؟ چه قرصایی بتون داده؟ راستی شما تخمدان پلی کیستیک هم دارید؟ 

من اصلا پریود نمیشدم حدود دوسال قطع بودم کاملا،خیلی دکتر عوض کردم وبا قرص شدم وبا قطعش نشدم ،الان چندماه هم قطره وهم قرص ویتاگنوس مصرف میکنم راضی ام ،توجه کن بسته به میزان بهم ریختگی هورمونت چه مقدار بخوری من چندسال پیش صبح وشب می‌خوردم تاثیری نداشت ولی چندماه پیش صبح وعصر وشب هم قرص وهم قطره رو مصرف کردم نتیجه بخش بود برام 

من اصلا پریود نمیشدم حدود دوسال قطع بودم کاملا،خیلی دکتر عوض کردم وبا قرص شدم وبا قطعش نشدم ،الان چن ...

عزیزم من ازمایش دادم نوشته 2.85 نزدیک 3😟

خیلی میترسم🥺🙁😭   دستوپامو گم کردم نمیدونم چکارکنم    شما تنبلی تخمدان یاهمون پلی کیستیک وموی زائد هم دارید؟ 

آنقَدَرسازمیزنم که زمانه برقصدبه ساز ما،روزی رسدکه زمین خلاف بگردد ز ناز ما... 
عزیزم من ازمایش دادم نوشته 2.85 نزدیک 3😟 خیلی میترسم🥺🙁😭   دستوپامو گم کردم نمیدونم چک ...

آره همینطوره ،واسه من که بالای سه هست ،ولی این داروهه کمترش کرده من که پریود نمیشدم شدم وموهامو کمتر کرد 

آره همینطوره ،واسه من که بالای سه هست ،ولی این داروهه کمترش کرده من که پریود نمیشدم شدم وموهامو کمتر ...

چندساله بالای 3 موندید؟ عزیزم اسم قرصتون چیه؟ 

چندساله بالای 3 موندید؟ عزیزم اسم قرصتون چیه؟ 

من خیلی وقته این مشکل رو دارم وچندساله آخرین آزمایشم برای 5ماه پیش بود ،توضیح دادم کامل بخون تو پست اولین پاسخم قطره وقرص ویتاگنوس بگیر بروشورش رو‌بخون ومصرف کن 

من خیلی وقته این مشکل رو دارم وچندساله آخرین آزمایشم برای 5ماه پیش بود ،توضیح دادم کامل بخون تو پست ...

اها عزیزم نمیدونستم ویتاگونس قرص هم داره فک میکردم فقط قطره اس. ممنونم از پاسخگویی تون. امیدوارم زودخوب بشید عزیزم. 

اها عزیزم نمیدونستم ویتاگونس قرص هم داره فک میکردم فقط قطره اس. ممنونم از پاسخگویی تون. امیدوارم زود ...

ممنونم ،شماهم استرس نداشته باشید همه چی رو به بهبود میره ⁦♥️⁩

ممنونم ،شماهم استرس نداشته باشید همه چی رو به بهبود میره ⁦♥️⁩

فک میکنی هورمونمون بیاد زیر 1؟  خیلی میترسم نیاد اخه خیلیا گفتن چندسال بالامونده🥺

فک میکنی هورمونمون بیاد زیر 1؟  خیلی میترسم نیاد اخه خیلیا گفتن چندسال بالامونده🥺

این دارو که جواب میده ،ولی طولانی مدت باید استفاده کنیم ببینیم پایین میاد کلا