2777
2789
عنوان

معیار های ازدواجت چیه یا چی بود

107 بازدید | 17 پست

من معیار هام به ترتیب

اخلاق خوب

پولدار

خوشتیپ

غیرتی نباشه و محدود نکنه و به حجاب و اینا گیر نده

سطح توقع من بالا😐😐😂😂😂😂

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

اخلاق . پول

منم😂

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاهلم و زمان مجردی دلم همراه و هم مسیر مناسب میخواست کسی که درک درست از محیط و شرایط داشته باشه و بتونی بال پروازم باشه در یک کلمه دنبال آدم امن خودم بودم چون پدرم واقعا توقع ام از آقایون بالا برده بود کاری کرده بود حس کنم ممکن فرشته ها مرد باشند.

دلم میخواست بشدت شنونده باشه و تحصیلات و هم لول خودم و خانواده ام باشه 

چهره اش هم برام مهم بود اما نه جز اولین اولویت 

هم کفو هم سطح باشیم 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

منظورتون از پول چه مقدار پوله؟

میلیاردر😂

یا تیریلیاردر😂

حقوق ۲۰ تومنی نمیخوام از اول خرج من خیلی زیاد بوده و واقعا با ۲۰ الا ۳۰ تومان حقوق تو ماه کنار نمیام😁

متاهلم و زمان مجردی دلم همراه و هم مسیر مناسب میخواست کسی که درک درست از محیط و شرایط داشته باشه و ب ...

حالا رسیدی به همچین مردی یا نه؟

یکی از معیارهام همسیر بودنه نمیدونم میشه یا نه ولی حس می‌کنم اینکه مسیرتون سبک زندگیتون طرز فکرتون هرچقدر شبیه هم باشه یا حداقل با هم تداخل و تضاد نداشته باشه بهتره

اخلاق و خانواده و وضعیت مالی و اینا هم که خب مهمه

و اینکه اهل تفریح باشه من دوست دارم زندگی شادی داشته باشم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
خانوادهقیافهشغلاخلاق

مثل من فقط معیار هامون یک دونه اش فرق داره

سلام عزیزم

ادب و احترام.ایمان و خداترسی.متعهد واقعی.درک و همدلی.خوش اخلاقی.دست و دلباز.جنم و پول تاجایی که دستش به دهنش برسه.بیشتر هم داشتن الحمدلله راه درستش استفاده میکنیم و خیر رسوندن به دیگران

البته معیارهام بوده ولی بعد ازدواج چندتاش محقق نشدن متاسفانه

دلت گرفته از زمین؟به آسمان‌نگاه کن🤍🌱