2777
2789
عنوان

روستایی یا شهری بودن طرف براتون مهمه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1131 بازدید | 79 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اتفاقا عالیه  تو این زمونه که همه درگیر زندگی شهری هستن داشتن ی خونه و باغ و محل استراحت تو ...

منم خودم هر دو رو تجربه کردم

به نظرم روستاها مخصوصا شمال کشور توفیری با شهر ندارن

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋

واقعا فک نمیکردم دعدغه ی بعضیا هنوزروستایی و شهری بودن طرف مقابلشون باش😐😐😐😐

🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر"                                           یکی هم بود عکس پروفایل من بود   کاش عوض کنه
اسی کاش میگفتی اگه خاستگار روستایی داشتین چه جوابی میدادین تا خود کاربرا مخاطب باشن 

اخه یه عده ازدواج کردن و متاهل

به نظرم ما مجردا مشکلی نداریم

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋
من خودم تا سنی تو شهر زندگی کردم از یه سنی به بعد خانواده واسه دور شدن از شهر شلوغ اومدن روستا الا ...

تو که تحصیل کرده یی و با ادما ی بیشتری رفت و آمد کردی اصلا منظورم کسی مثل شما نیس .شما اصلا اصلا امتیاز منفی نیس براتون

من خودم تا سنی تو شهر زندگی کردم از یه سنی به بعد خانواده واسه دور شدن از شهر شلوغ اومدن روستا الا ...

نه امتیاز منفی  برات نیست  

بحث اینکه روستایی بافرهنگتر یا شهری نیست 

ولی فرهنگ ها متفاوته  هر کدومم قابل احترامه و برتری نسبت به هم ندارن

🥰
شوهر سابق من با اینکه چندین سال بود که تهران درس میخوند اما خوی و خصلت روستاییش رو حفظ کرده بود،، مث ...

چه جالب

من تفاوت فرهنگی حسابی پسندمه

به نظرم ادمو به چالش میکشه و هر چیز خوبی رو می‌تونی از فرهنگ ها کسب کنی

من با توجه به اینکه تو یه شهر کوچیکم و مرکز استان نیستم  و آدمای اطرافم قرن ها تفاوت فرهنگی با ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

راستش روستایی بودن اشکالی نداره ولی من چندتا فامیلمون از روستا زن گرفتن بعد این دخترا روستا همه ان ...

چه عجیب🤧

اینجا که من می‌بینم دخترای روستا کار نمی‌کنن، شاید مناطق دیگه جور دیگه ای باشه

ببین بخدا اینی که میگم واقعیته جبهه نگیرید  چون زندگی شون خیلی بهم نزدیکه و دائما با همه در حا ...

این قسمتش رو موافقم

خیلی سرک کشیده میشه تو زندگی ها

و از شام امشبتم کل محل خبر دارن هر چقدر هم خشک و سرد برخورد کنی باز راهی پیدا میکنن واسه دخالت

البته من جایی که خودم به شخصه دارم زندگی می‌کنم رو گفتم

فرهنگ ها از هر لحاظ بالاست اما این یه مورد صحیحه