2777
2789
عنوان

روستایی یا شهری بودن طرف براتون مهمه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1131 بازدید | 79 پست
نه بخدا این همه جبهه گرفتن نسبت به روستا عجیب بود برام مگه چیه روستایی بودن

چیزیش نیست واقعا فرهنگا متفاوته حتی تو پوشش .دیگه بقیه چیزا ک اساسی تره بماند 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه امروزه روستاها اونقدر دور از شهر نیستن اصولا مردم روستا با شهر در ارتباطن همیشه

نه خیلیهاشون شهرهای بزرگ زندگی نکردن و بلد نیستن فقط سالی یا چند سالی یه بار چند روز اومدن

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است
تو روستاهای ما اغلب دخترا که میان شهر  یهو میخواد  ره صد ساله برن

یعنی میگی جنبه ی شهر رو ندارن؟آخه خیلی ساله که این جوری نیست

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋

خیر فرهنگ و شخصیت مهمه و البتهههههه نظر خود داداشم 

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃

شوهر سابق من با اینکه چندین سال بود که تهران درس میخوند اما خوی و خصلت روستاییش رو حفظ کرده بود،، مثلا براش عجیب بود که یه دختر آیفونو جواب بده یا در غیاب خانواده تلفن جواب بده، انتظار داشت زیر دامن شلوار پام باشه، یعنی فکر میکرد همه جا دخترا اینمدلی لباس میپوشن،، و البته خیلی چیزای دیگه که اصلا با فرهنگ ما جور درنمیومد

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

من با توجه به اینکه تو یه شهر کوچیکم و مرکز استان نیستم 

و آدمای اطرافم قرن ها تفاوت فرهنگی با مرکز استان دارن به شخصه عمرا در آینده برای بچه آیندم از ابن خراب شده عروس یا داماد بگیرم 

بحث امتیاز منفی نیس. فرهنگ ها متفاوت. بعضی چیزارو روستایی ها عیب میدونن ولی شهری ها عیب نمیدونن.&nbs ...

خب این که بهتره

دختر ماخوذ به حیاست کاملا

این که چیز خوبیه

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋

راستش روستایی بودن اشکالی نداره ولی

من چندتا فامیلمون از روستا زن گرفتن

بعد این دخترا روستا همه انقد کار میکردن

حالا ک اومدن شهر و خونه همسراشون همشون تنبلن و حتی ظرفاشونم نمیشورن حتی حمومم نمیرن

منظورم فقط همین زن فامیلای خودمه

منظورم همه نیست

یعنی میگی جنبه ی شهر رو ندارن؟آخه خیلی ساله که این جوری نیست

ببین بخدا اینی که میگم واقعیته جبهه نگیرید 

چون زندگی شون خیلی بهم نزدیکه و دائما با همه در حال رفت و آمدن ( خودشون با خودشون) دیگه زیاد سرشون تو کار بقیه س ‌زود حرف در میارن و کلا یاد نگرفتن زندگی هرکسی به خودش مربوطه 

بستگی به شرایط مالیمون داره اگ خوب باشیم اره نمیرم ولی بد باشیم میرم البته بعضی روستاییا هستن ک خیلی وضع مالیشون خوبه اگ خوب باشیم خاستگاری اونا ممکنه برم 

اعتقاد دارم ادم باید با هم کفو خودش ازدواج کنه

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔
بهش فک نکردم اصل نجیب بودنه که متاسفانه ادم نجیب خیلی کم و نایاب شده

من خودم تا سنی تو شهر زندگی کردم

از یه سنی به بعد خانواده واسه دور شدن از شهر شلوغ اومدن روستا

الانم من دانشگاه میرم و میام و مسیرم یکم دوره اما خب میرسوننم

تو هر دو فرهنگم بودم گاها روستایی ها با فرهنگ تر حتی عمل میکنن

می‌خواستم بدونم واقعا این یعنی من یه امتیاز منفی برام زندگی تو روستا؟